Samsung DV70M5020IW/LE, uscător cu pompă de căldură

Samsung DV70M5020IW/LE e un uscător de rufe de ultimă generație pentru cei interesați de un aparat care să usuce hainele rapid și cu o economie mare de curent. Caracteristic uscătoarelor de rufe cu pompă de căldură e clasa superioară, iar în acest caz e vorba despre clasa A2+ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, adică e unul complet alb cu design similar cu cel al mașinilor de spălat, iar în partea dreaptă e un panou de comandă avansat cu ecran mare.


Caracteristici

Modelul DV70M5020IW/LE e unul cu o capacitate mare de 7 kilograme, iar pentru a usca corect fiecare tip de țesătură acest model are 16 programe. Printre acestea aș menționa programele lână, tricouri, lenjerie, uscare rapidă și lână.
Capacitatea aparatului e una de 7 kilograme, acest lucru permițându-vă să uscați o capacitate mare de haine.
Nivelul de zgomot la uscare e de 65 decibeli, adică mai mic decât cel am unei mașini (de spălat) în faza de centrifugare. Evident că acest nivel depinde foarte mult și de treapta aleasă, adică are 3 trepte.

Păreri pro și contra

Vine cu mai multe avantaje cum ar fi clasă de eficiență energetică superioară (A++), un număr mare de programe, fiabilitate crescută, nivel de zgomot scăzut și capacitate mare de încărcare.
Modelul acesta are și următoarele dezavantaje: cost de achiziție cam mare, iar clasa de eficiență energetică nu e A3+.

Concluzie

Recomand uscătorul Samsung DV70M5020IW/LE celora interesați de un model avansat tehnologic și din punct de vedere al consumului de curent (în sensul că are un consum energetic foarte mic)
Produsul acesta are o garanție inclusă de 2 ani, iar dacă vă interesează extinderea acesteia la mai mult probabil că acest lucru e posibil.
Dacă vă uitați aici atunci puteți vedea câteva poze cu acest model alături de o mașină de spălat cu funcția Add Wash, iar aceste poze vă oferă o posibilitate de poziționare.

Te-ar mai putea interesa