Samsung DV70M5020IW/LE, uscător cu pompă de căldură

Samsung DV70M5020IW/LE e un uscător de rufe de ultimă generație pentru cei interesați de un aparat care să usuce hainele rapid și cu o economie mare de curent. Caracteristic uscătoarelor de rufe cu pompă de căldură e clasa superioară, iar în acest caz e vorba despre clasa A2+ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, adică e unul complet alb cu design similar cu cel al mașinilor de spălat, iar în partea dreaptă e un panou de comandă avansat cu ecran mare.


Caracteristici

Modelul DV70M5020IW/LE e unul cu o capacitate mare de 7 kilograme, iar pentru a usca corect fiecare tip de țesătură acest model are 16 programe. Printre acestea aș menționa programele lână, tricouri, lenjerie, uscare rapidă și lână.
Capacitatea aparatului e una de 7 kilograme, acest lucru permițându-vă să uscați o capacitate mare de haine.
Nivelul de zgomot la uscare e de 65 decibeli, adică mai mic decât cel am unei mașini (de spălat) în faza de centrifugare. Evident că acest nivel depinde foarte mult și de treapta aleasă, adică are 3 trepte.

Păreri pro și contra

Vine cu mai multe avantaje cum ar fi clasă de eficiență energetică superioară (A++), un număr mare de programe, fiabilitate crescută, nivel de zgomot scăzut și capacitate mare de încărcare.
Modelul acesta are și următoarele dezavantaje: cost de achiziție cam mare, iar clasa de eficiență energetică nu e A3+.

Concluzie

Recomand uscătorul Samsung DV70M5020IW/LE celora interesați de un model avansat tehnologic și din punct de vedere al consumului de curent (în sensul că are un consum energetic foarte mic)
Produsul acesta are o garanție inclusă de 2 ani, iar dacă vă interesează extinderea acesteia la mai mult probabil că acest lucru e posibil.
Dacă vă uitați aici atunci puteți vedea câteva poze cu acest model alături de o mașină de spălat cu funcția Add Wash, iar aceste poze vă oferă o posibilitate de poziționare.

Lasă un comentariu