Samsung dual sim B5722

Un telefon Samsung cu suport Dual SIM este acest telefon mobil Samsung dual sim B5722 brown care este disponibil şi în roz (Pink). Este un telefon elegant ce se adresează ambelor sexe, pentru că vine în două culori interesante cu o dungă argintie pe lateral. Deci poate fi un cadou ideal pentru persoana iubită. Are un preţ undeva la , şi se adresează celor care au cel puţin două cartele SIM şi doresc un telefon ieftin şi bun.

Poze

În mână
Din lateral

Specificaţii tehnice

Din păcate Samsung B5722 nu este un smartphone, dar are un ecran TFT cu touch şi vine fără GPS, tastatură QWERTY ci cu una virtuală la fel de utilă. B5722 are handsfree incorporat şi cântăreşte undeva la 90 de grame. Memoria internă este cam săracă, dar slotul pentru card MicroSD este unul destul de util pentru că este compatibil până la 8 giga.

Ecranul are o diagonală de 2,8 inci la o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli şi reproduce 262k culori. La capitolul comunicaţii are EDGE şi GPRS clasa 10, bluetooth, USB 2.0, dar fără Wi-Fi, infraroşu şi 3G. Camera foto/video cu blitz de tip LED are un senzor de 3 MP şi are o rezoluţie foto de 2048 cu 1536 pixeli şi o rezoluţie video de 320 cu 240 pixeli. Vine cu un zoom digital de 4x şi în două culori (Dark Brown şi Elegant Pink), dar camera nu are autofocus.

Autonomia bateriei de 1200 mAh este undeva la 3 ore de convorbiri şi o săptămână în stand-by dau regim de aşteptare. Ca şi caracteristici speciale, B5722 are radio FM şi funcţie reportofon. Playerul suportă destul de multe fişiere audio.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are ecran cu touch, memoria internă poate fi upgradată cu un card de memorie, design elegant.

Ca minusuri: Samsung B5722 nu are o autonomie care să iasă tare mult în evidenţă, şi din păcate nu este un smartphone.

Concluzie

Acest Samsung dual sim B5722 brown este unul ieftin şi destul de util ce poate fi achiziţionat la un preţ modic pentru dumneavoastră sau dăruit cuiva drag. E unul dintre cele mai ieftine telefoane cu două cartele și nu cred că o să găsiți ceva mai bun din punct de vedere calitativ cu aceste detalii tehnice care sunt impresionante din punctul meu de vedere.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung dual sim B5722”

  1. E unul dintre cel mai puternice telefoane in care poti pune doua cartele si pot sa spun ca nu m-a dezamagit de aproape 3 luni de cand il am. L-am luat de la emag si pot spune si despre serviciile lor ca sunt de nota 10… mai putin si curieratul.

Comentariile sunt închise.