Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Diamond Drum WF8620NHW

Dacă sunteți pasionați de tehnologie de ultimă generație atunci vă recomand o mașină care o înglobează – mașina de spălat rufe Samsung Diamond Drum WF8620NHW de 1000 rotații pe minut și capacitatea cuvei de 6,2 kilograme. Din perspectiva celor care sunt prieteni cu natura poate ar fi interesant de prezentat și faptul că are clasa energetică A+. Dacă o să analizați poza de alături atunci o să vedeți că arată identic cu modelul WF1602WUV/XEO care îl recomand ca o alternativă la fel de premium care are tehnologia Eco Bubble și Diamond Drum. Modelul prezentat aici nu are EcoBubbel, dar are rezistență ceramică.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi. E un electrocasnic premium cu dotări care nu le întâlnești la restul mașinilor. În opinia mea e un preț foarte bun și raportul dintre calitate și preț se poate vedea cu ochiul liber.

Poze

Prezentare oficială

Specificaţii tehnice

Samsung WF8620NHW Diamond Drum este o mașină care se încarcă cu rufe frontal și are o viteză centrifugare medie de 1000 rotații și asta o poziționează în clasa C de eficiență la centrifugare. Dacă avea 1200rpm atunci se poziționa în clasa B.

Numărul de programe e 8 și e inclus programul de spălare rapid de circa 29 minute și cel de prespălare. De asemenea are și funcția specială antișifonare și sisteme de protecție cum ar fi cel pentru protecția copiilor și unul capabil de a detecta spuma.

Păreri pro şi contra

Pro: are o capacitate a cuvei peste medie (media e de 5 kilograme) de 6,2kg, eficiența energetică e A+ ceea ce spune că are un consum redus de curent (se putea și mai bine – A++) și are multe programe.
Contra: nu are eco bubble.

Concluzie

Dacă ești o persoană în tendințe și are nevoie de o mașină în tendințe de la un brand foarte cunoscut și apreciat atunci modelul de față ar trebuie să fie printre alegerile tale. Ar fi fost interesantă o clasă energetică superioară și o putere de centrifugare superioară însă și prețul era superior.

Alături e un clip pentru a vă face o părere despre cum arată cuva Diamond Drum, dar trebuie să știți că mașina prezentată aici nu arată așa la exterior.

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Mihai

  Eu am cumparat acest model si trebuie sa recunosc ca l-am luat deoarece arata bine. Nu ma prea intereseaza ca are ceramic heater sau alte briz brizuri. Sa ma tina vreo 5 ani si sunt multumit.

 • Mariana

  Am cumparat acest model, sunt multumita cum spala, insa am o problema cu ea, daca spal de mai multe ori intr-o zi, nu duce programul de spalare pana la capat , adica atunci cand ajunge la programul de stoarcere, ramane blocata pe programul de stoarcere, se misca tambru incet, dar nu stoarce rufele.

 • Naşul

  E o problemă generală la mașinile de spălat și de aceea e bine să nu spălați de prea multe ori într-o zi sau să lăsați câteva ore între spălări.

 • Mariana

  Multumesc pentru raspuns. Nu mi se pare normal daca am doua ture de spalat sa astept cateva ore intre spalari. Am sunat la service, astept sa vad cand au de gand sa vina sa-mi spuna ce problema are, daca exista una.

 • nelu

  am cumpărat de curând o mașina de spălat samsung WF8620NHW de la magazinul …, dar cei de la magazin nu au putut să-mi dea și un manual de utilizare. Așa zisa cărticica care însoțește mașina în momentul livrării nu face precizări de cît cum trebuie instalată și întreținută, dar cum trebuie folosită nu precizează nimic. Dacă poate cineva sa-mi spună și mie cât timp trebuie sa dureze un ciclu de spalare și cum e mai bine sa o reglez. Vă mulțumesc anticipat.

 • Scorpyo

  Aşa se întâmplă dacă cumperi de la astfel de magazine (probabil ţi-au vândut maşina expusă iar ambalajul cu manualul de utilizare a fost aruncat de angajaţi) în fine dacă-l luai de la un magazin online, mai mult ca sigur nu se întâmpla aşa ceva. Aici vei găsi manualul de utilizare în mai multe limbi (printre care şi limba română).

Lasă un comentariu