Samsung DF60R8600CG/LE, AirDresser cu control WiFi

Samsung DF60R8600CG/LE e un aparat modern care îl puteți folosi în dressing deoarece ocupă foarte puțin spațiu având formă unui dulap cu umerașe. Puteți pune pe umerașe câteva cămăși, sacouri sau chiar și pantaloni. Acest aparat poate îndepărta mirosurile nedorite din hainele de lucru și are tehnologie de uscare avansată (HeatPump Drying) care protejează rufele deoarece procesul de uscare se face la temperaturi joase.

E complet diferit față de uscătoarele clasice care pot avea sistem prin condensare sau cu pompă de căldură, pentru că rufele primesc un tratament diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se deschide precum un dulap doar că arată diferit la interior și exterior. Panoul de control e așezat central și poate fi acționat ușor pentru că e de tip touch. Mărimea sa e evidentă din imagine, are o adâncime de 61,5 cm pentru ca să puteți pune fără probleme haine pe umerașe, iar lățimea e de numai 44,5 cm.

Poate că e un aparat nou și diferit, dar e foarte bine gândit și poate că nici nu veți simți nevoia unui uscător clasic. Eu aș opta și pentru unul clasic deoarece acesta nu e creat pentru toate articolele de vestimentație. Oferă 6 programe utile pentru a obține rezultatul mult dorit.

Păreri pro și contra

E dotat cu tehnologii care îndepărtează mirosuri, cutele (Wrinkle Care), uscă destul de bine și cu un consum redus de energie. În plus, are tehnologii ca Jet Air și Air Hangers (umerașe cu orificii) care îndepărtează particule de praf și mirosuri (parfum) pentru ca hainele să fie ca noi. Cu alte cuvinte, puteți avea o mică curățătoria la voi în dressing și aceasta poate fi controla de pe telefon cu ajutorul unei aplicații populare – SmartThings.

Ușa aparatului are un design modern cu afișaj digital și are un sistem de închidere silențios. Samsung DF60R8600CG/LE are funcție de curățare SelfClean care curăță chiar și aparatul, astfel că aveți mai mult timp pentru voi și familie.  Nu se adresează oricui deoarece nu oricine și-l permite, iar alții poate că nu sunt mulțumiți de capacitatea sa.

Te-ar mai putea interesa