Samsung CTR164NC01

Plita incorporabilă Samsung CTR164NC01 e una dintre cele mai performante modele oferite de acest producător. Caracteristicile sale generale sunt: alimentarea electrică, cele patru zone de gătit, protecția din sticlă ceramică de culoare neagră și sistem de protecție pentru copii. Spre deosebire de alte modele, acesta vine cu dotări premium. Și aici mă refer în special la calitatea materialelor și la control touch care e foarte bine realizat. Datorită zonelor de gătit (dublu circular și mare oval) puteți găti/încălzi mâncăruri aflate în vase mai mari, mici sau ovale. Deci poate face față oricărei provocări chiar și când e vorba de lichide sau grăsimi scăpate pe acestă plită. Spun asta pentru că ștergerea/curățarea ei se va face doar cu un burete umed și deci nu trebuie să apelați la mai știu eu ce soluție specială. CTR164NC01 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată de sus

Specificații tehnice

Nu necesită nici o alimentare cu gaz, deoarece e vorba de una electrică (vitroceramică). Se poate observa că vine cu patru zone de gătit care au forme dar și puteri de gătit diferite: două zone normale de 1.2 kW, o zonă mare ovală de 2.2/2.4 kW și o zonă dublă circulară de 2.2 kW. Având în vedere că e vorba de un aparat electrocasnic incorporabil, pentru a-l instala trebuie să decupați o porțiune din mobilier (citiți manualul). Butoanele sunt poziționate frontal pentru a fi accesate mai ușor. Alături de acestea veți găsi: un indicator pentru căldură reziduală, child lock, timer (cronometru), control pentru putere și buton pornire/oprire. Deci Samsung CTR164NC01 poate fi considerată ca fiind o plită foarte reușită și care merită încercată în special dacă sunteți fan al acestui producător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pot spune că vine cu toate dotările de care aveți nevoie și poate face față chiar și dacă folosiți toate cele patru zone de ardere. Design-ul său e unul reușit și nu veți avea probleme atunci când poziționați mai multe vase pe acesta deoarece arzătoarele sunt bine poziționate.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Din păcate plita Samsung CTR164NC01 nu vine împreună cu un cuptor incorporabil (adică la un pachet promo), sau invers. Însă există și astfel de pachete dar nu cu electrocasnice de la acest producător. Acest tip de pachet e util pentru cei care vor și un cuptor potrivit (electric). O astfel de plită se adresează celor care au deja un cuptor și deci au nevoie doar de o plită eficientă și elegantă.

Lasă un comentariu