Samsung CTN464KC01, plită incorporabilă cu inducție

Samsung CTN464KC01 e un aparat electrocasnic care necesită incorporare și poate fi instalat pe orice blat (doar grosimea să fie conformă). Aceasta nu e una foarte ieftină însă se poate observa după designul că e una deosebită. Alături de aceasta vă recomand un cuptor performant și puteți alege unul de la același brand (să fie electric și nu pe gaz). Majoritatea cuptoarelor sunt electrice, iar cele pe gaz nu sunt așa de populare deoarece căldura nu e la fel de bine distribuite. În zona din dreapta puteți așeza diverse vase de diverse forme. Probabil că ați mai văzut plite zone de încălzire speciale, ei bine, aceasta are o astfel de zonă cu 2 arzătoare.

Prețul său nu e chiar de neglijat și pot spune că era mai bun dacă exista și un pachet cuptor+plită (ați fi economisit bani la achiziționarea a 2 aparate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

După cum am precizat mai sus, e vorba de o plită electrică dar pentru că e cu inducție, e mult mai eficientă când vine vorba de gătit. Spun asta pentru că oferă un randament similar plitelor pe gaz, deci mâncare va fi gata mult mai repede decât în cazul celor clasice (electrice). Chiar dacă aparent are doar 2 arzătoare, defapt are 4 arzătoare ca oricare alt model. Suprafața plitei nu se încălzește ci doar vasele datorită inducției și deci e nevoie de vase speciale. E vorba de sticlă vitroceramică neagră ca la restul iar în partea frontală-dreapta are un panou de control cu butoane touch.

Deci o veți putea folosi cu ușurință și sunt pictograme corespunzătoare pentru arzătorul ales ori diverse opțiuni. Pe partea de funcții are: afișaj electronic, timer, protecție copii (blocare taste), zona extinsă de gătire (cea din dreapta de care vă ziceam mai sus) și indicator căldură reziduală. Pentru instalare e bine să citiți instrucțiunile și să țineți cont de nișa.

Plusuri: fiabilă, eficientă, ușor de folosit, elegantă etc.
Minusuri: nu e foarte ieftină.

Samsung CTN464KC01 e o alegere bună pentru o bucătărie modernă, iar dacă sunteți fan Samsung și nu aveți încredere într-un alt brand, aceasta poate fi următoarea voastră plită. Dacă nu v-o permiteți, există modele și fără inducție care pot fi de diverse dimensiuni. Cele cu gaz au un preț atractiv dar nu arată la fel de bine ca aceasta și e nevoie de o butelie sau alimentare cu gaz în apropiere. Alimentarea electrică e mai comodă și reprezintă viitorul.

Te-ar mai putea interesa