Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung CLP-320, cea mai bună imprimantă laser color

Ce mai bună imprimantă laser color este Samsung CLP-320. Am ales acest model datorită specificaţiilor bune, faptului că se află pe locul doi în topul celor mai vândute imprimante laser color. Nu am ales prima deoarece era stoc limitat la eMAG la acel model, şi era şi pe deasupra mai scumpă ca aceasta. Faptul că este apreciată de cumpărători, scoate în evidenţă şi încrederea în produsele Samsung care are au o calitate superioară.

Poze

Desfăcută

Printare

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la imprimantă

Preţ

Preţul este de 600 lei, aici găseşti acest produs la cel mai bun preţ. Ca şi specificaţii acesta printează foi cu tehnologie laser color în format A4 la o rezoluţii de 2400 X 600 dpi şi la o viteză de 16 pagini/minut pe negru şi 4 pagini/minut color, are un procesor de 300 MHz, are vreo 7 feluri de consumabile, pe tavă se pot aşeza cam 80 până la 130 de coli, interfaţă usb, iar greutatea este circa 11 kg.

Poate printa până la 20.000 de pagini.

Concluzie

Deci, Samsung CLP-320 este un produs de recomandat datorită funcţionalităţii, specificaţiilor şi pentru că este un produs destul de ieftin şi poate fi cea mai bună imprimantă laser color din gama sa. Nu am precizat faptul că poate printa diverse: A5, A6, fotografii lucioase, foi sub formă de scrisori, etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu