Samsung Cebu, aparat de aer condiționat cu AI Auto Comfort

Fiecare serie nouă de aparate de aer condiționat Samsung oferă ceva nou și util, iar aici mă refer la tehnologii avansate. Samsung Cebu reprezintă o serie de buget și care oferă minimul de dotări: WIFI, Fast Cooling, Auto Clean, filtru anti-bacterian, mod Good Sleep și agent frigorific R32. Acestea sunt și motivele pentru care trebuie ales iar varianta cea mai mică poate fi folosită pentru o suprafață de până la 25 mp. Deci e puțin mai performant decât variantele de 90000 BTU clasice de la alți producători.

Se observă ușor că față de alți producători, acesta oferă un display ceva mai vizibil și nu unul ascuns. Cu alte cuvinte, nu e vorba de un design minimalist, însă veți vedea mai bine temperatura setată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

.

Voi alegeți care variantă vi se potrivește mai mult, iar dotările sunt aceleași indiferent de opțiune. Numele acestor aparate diferă puțin și din ele reiese capacitate de climatizare: AR09TXFYAWKNEU, AR12TXFYAWKNEU, AR18TXFYAWKNEU și AR24TXFYAWKNEU. Performanțele oferite sunt impresionante și de multe ori nu e nevoie de o capacitate mare pentru a primi un minim de confort. Nu aș opta pentru un aparat portabil datorită numărului redus de funcții, plus că e mai zgomotos.

Păreri pro și contra

Vedem eficiență energetică A++ care e valabilă pe partea de răcire, iar pe partea de încălzire e aproape la fel de bine – A+. Sunt mulți utilizatori foarte mulțumiți de această serie indiferent de capacitatea aleasă și nici nu prea ai ce să-i reproșezi. E echipat cu un filtru foarte bun pentru a vă proteja, iar acest aspect e foarte important. Atunci când alegeți un aparat pentru un spațiu comercial, parcă nu are importanță ce tehnologii oferă, optați direct pentru o soluție accesibilă.

Samsung Cebu poate fi controlat ușor prin intermediul aplicației care trebuie descurcată pe telefon, dar puteți folosi și telecomanda care vine în pachet. Nu are kit de instalare inclus și tot mai multe branduri ales să nu-l pună pentru a fi mai atractivi ca preț, kitul fiind destul de accesibil. Sunt firme care pot să vă includă kitul în manopera montajului dacă doriți.

Lasă un comentariu