Samsung C61R2AAST/BOL, plită electrică

Plita incorporabilă Samsung C61R2AAST/BOL e una bună și să nu uităm că e oferită de un brand foarte cunoscut. Aparent are 4 zone de gătit rotunde, dar puteți opta să folosiți un arzător și pentru a găti cu vase ovale (zonă multifuncțională). Are o zonă dublu circulară care poate fi folosită în două moduri. Suprafața ei e din sticlă vitroceramică ca și la restul, deci e rezistentă dar și elegantă. Pe panoul său de control are butoane touch însoțite de pictograme (astfel veți ști ce să apăsați și totul e evident). În partea din dreapta are butonul de pornire și un buton cu care puteți bloca butoanele plitei (e foarte importantă această dotare cât timp are control senzitiv).

Pe partea de buget, trebuie să aveți unul generos deoarece e nevoie și de un cuptor corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

E un model electric și e evident doar după designul ei. Are 4 arzătoare și după cum am precizat și sus, iar unele sunt cu zone speciale de gătit. Panoul de control e frontal unde ar și trebui să fie iar butoanele sunt senzitive. Așa puteți controla mai ușor plita și dacă aveți copii neastâmpărați, că recomand să blocați butoanele.

E destul de simplu de instalat cât timp respectați instrucțiunile și dimensiunile nișei (ale zonei care trebuie decupată). Există plite mai mici sau mai mari, dar depinde și de tehnologia de încălzire dorită.

Plusuri: arată bine, e ieftină, ușor de folosit, performantă și fiabilă.
Minusuri: nu are tehnologie de inducție.

Samsung C61R2AAST/BOL e o plită ieftină ținând cont de toate acele dotări și de faptul că e una electrică. Nu putem avea pretenții mari la acest preț, adică să vină și cu inducție că atunci plitele pe gaz nu ar mai avea sens. Acea tehnologie mărește randamentul arzătoarelor și mâncarea e gătită chiar mai bine decât pe gaz (mai repede). Poate pe viitor aceste incorporabile se vor ieftini și mai mult, în cazul în care o să apară altceva.

Lasă un comentariu