Samsung C3780

Samsung C3780 Onyx Black e un nout telefon mobil de la Samsung care a fost lansat pe la mijlocul anului 2012, dar la noi și-a făcut apariția doar acum. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un aparat care suportă doar o cartelă, însă are un ecran mare, iar meniul e foarte ușor de folosit. Chiar dacă suntem în era touch, acesta vine cu o tastatură normală care face operarea sa floare la ureche chiar și pentru cei care nu au nicio treabă cu tehnologia.

Aspect

E un model negru foarte asemănător cu modelul C3782 care e unul Duos (ca S3572 Chat). Dimensiunile sale nu sunt deloc mari, iar greutatea e de undeva la 80 de grame face ca gadgetul să poată fi ușor cărat în buzunar. Din poza a doua se poate vedea că vine cu o cameră de 3 megapixeli care e ceva mi specială în sensul că are un senzor CMOS, iar acest lucru presupune în principal că pozele vor ieși ceva mai clare.

Ecranul
Ecranul
Camera
Camera

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e unul care suportă doar o singură cartelă de tip SIM și poate fi folosit pe post de mp3 player deoarece suportă carduri de maxim 16 giga, iar playerul integrat e unul deosebit de capabil. Mai mult de atât, telefonul de față are și tuner radio așa încât să puteți asculta postul de radio preferat.
Chiar dacă e un aparat mic, trebuie menționat că bateria ține undeva la 660 ore în regim de așteptare, iar dacă vorbiți mult atunci o să țină undeva la o zi.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul mai mult decât ok; spațiul de stocare e unul generos dacă e să luăm în considerare faptul că i se poate atașa un card de maxim 16 giga; poate fi utilizat chiar și de seniori; e mult mai eficient decât un telefon cu ecran touch; arată bine chiar dacă e cam retro.
Contra: nu e smartphone; nu are suport 3G; ecranul nu e unul de tip senzitiv.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon cu care să poți comunica rapid atunci acest model te va ajuta în acest sens. Nu costă deloc mult deoarece în momentul de față vine la un preț fără egal, iar dacă te interesează mai multe imagini cu el atunci îți recomand preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung C3780”

  1. Am cumparat acum 2 saptamani un asemenea telefon,dar am numai batai de cap cu el.Nu pot trimite SMS-uri, cred ca e defect, ca vad ca Vodafone nu mi-a ” taiat” optiunea SMS, camera foto nu are zoom,nu are lumina,in fine,sunt foarte suparata!Iti iau ochii cu camera de 3 mpx dar iti vand un rahat !

Comentariile sunt închise.