Samsung C3750

Un telefon ieftin și bun e acest telefon mobil Samsung C3750 Metallic Gray. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu e un telefon de fițe ci unul cu care îți faci treaba. Unii ar spune că nu impresionează prin nimic, dar nu e așa deoarece este un telefon de ultimă generație și practic. Îl recomandă posibilitatea de a extinde memoria, rezoluția ecranului care e bună, camera de 3,2 megapixeli, durata mare de convorbire (până la 11 ore), prezența radio FM-ului, greutatea mică (până în 100 de grame), culoarea elegantă (gri) și sistemul de operare sau meniurile simple (prin intermediul sistemului de operare Bada OS care e un OS dezvoltat de Samsung). Dacă vă interesează o alternativă la acest telefon atunci ar trebui să vă intereseze Samsung S3850 Corby 2, iar dacă doriți un model cu tastatură QWERTY, Samsung S3350 ar fi cea mai bună alegere.

Poze

În mână

Din păcate aceasta este singura poză cu Samsung C3750 Metallic Gray care am găsit-o pe Internet.

Specificații tehnice

Samsung C3750 Metallic Gray e un telefon mobil de tip culisant și care se poate conecta doar 2G (adică la rețele tradiționale). Greutatea lui este una de 89 de grame și-l face extrem de plăcut de luat în buzunar. Culoarea e una elegantă, adică gri. Memoria internă e de doar 37 de mega, dar se poate face extensie printr-un card microSD de 16 giga sau mai mic. Ecranul nu e unul prea special deoarece e TFT și are o rezoluție de 320 pe 240 pixeli la 262 mii de culori. Dimensiunea lui e cam mică, adică de doar 2,4 inci. La capitolul conectivitate C3750 stă destul de bine deoarece are GPRS clasa 12, bluetooth și jack pentru sunet pe căști. Nu are Wi-Fi și acesta este unul dintre motivele pentru care acest telefon C3750 este așa de ieftin. Camera este una destul de bună de doar 3,2 megapixeli care poate filma la o rezoluție de 176 pe 144 pixeli. Bateria e una destul de bună și ține undeva la 11 ore dacă vorbești mult. Capacitatea bateriei este de 800 mAh, dar asta deoarece telefonul este unul economic.

Păreri pro și contra

Pro: e ieftin (are un preț de plecare de 299 lei), arată destul de bine, meniul e unul simplu, bateria ține mult (dacă te întrebi cât ține bateria la Samsung c3750) și camera are o rezoluție destul de bună.
Contra: nu are suport pentru video telefonie – 3G – și nu are nici Wi-Fi.

Concluzii

Dacă vrei un telefon ieftin pentru a-ți face treaba atunci telefonul Mobil Samsung C3750 Metallic Gray e unul care ar trebui să te intereseze deoarece îl recomand eu, prețul și funcționalitatea.

Te-ar mai putea interesa