Samsung C3520 Metallic Silver

Telefonul mobil Samsung C3520 vine pe mai multe culori, iar 3 din ele sunt Metallic Silver, Charcoal Gray şi Coral Pink. Cel mai mult îmi place varianta pe gri care are acelaşi preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un model pentru fanii telefoanelor cu clapetă şi chiar dacă nu vine cu Android, poate fi folosit pentru ascultat muzică, vizionat clipuri şi navigat pe Internet. E dotat cu browser-ul NetFront, iar playerul e unul care are capabilităţi mp3/mp4.

Poze

Aspectul exterior al lui C3520 e tipic telefoanelor din era non touchscreen şi nu se poate spune că arată rău. Având taste o să puteţi scrie repede şi ar putea fi considerat ca fiind un telefon ideal pentru persoane tinere cât şi bătrâne. Trebuie să recunoaştem că telefoanele acelea noi cu ecrane mari şi fără butoane sunt foarte greu de folosit de seniori deoarece au multe meniuri stufoase.

Aceasta e camera
Scoica deschisă

Specificaţii tehnice

Samsung C3520 nu e un telefon vechi, în ciuda aspectului şi lipsa unui sistem de operare cunoscut, deoarece a apărut în luna octombrie a anului trecut, deci în urmă cu câteva luni. Nu e smartphone şi nici nu are ecran cu touch, dar are o greutate mică de sun 100 grame, iar memoria sa internă de 28 de mega poate fi mărită până la 16 giga cu carduri de tip microSD. Astfel o să puteţi asculta melodii din colecţia personală sau dacă nu de la radio deoarece are FM.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ţine mult deoarece nu vine cu un OS care să-i mănânce toată bateria; arată bine; raportul dintre preţ şi calitate e de nota 10 şi asta pentru că are o garanţie de 2 ani care se poate mări la 4 ani; faptul că e uşor de folosit de oricine e un mare plus şi trebuie recunoscut că foarte telefoane moderne sunt uşor de mânuit ca acesta.
Contra: nu filmează 720p, rezoluţia pozelor e de 1,3 megapixeli ceea ce e cam puţin.

Concluzie

Samsung C3520 Metallic Silver e un telefon la graniţa dintre modern şi retro fiind util acelora care vor ceva eficient şi ieftin. Trebuie să recunoaştem că oricât de interesante sunt telefoanele smartphone, sunt prea complexe şi ca să faci un apel trebuie să treci prin mulţi paşi. Însă un astfel de telefon e foarte uşor de folosit de oricine.

Te-ar mai putea interesa