Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung C3330 Champ 2

Samsung a anunţat noul telefon mobil Samsung C3330 Champ 2 care va înlocui vechiul sau actualul C3300 Champ. Dacă nu ştiaţi, acesta e un telefon accesibil cu ecran tactil şi pare că a împrumutat multe caracteristici ale actualului Champ. Observ că succesorul lui Champ 1 nu a primit un cod ceva mai mare, probabil pentru că nu vine cu multe modificări. Ei bine, aşa şi e. Champ 2 vine cu un design ceva mai reuşit şi aici mă refer la faptul că nu mai e aşa de rotunjit, e mai subţire etc. Nu e un smartphone ci un mobil cu sistem de operare oferit de producător care oferă utilizatorului o interfaţă TouchWiz Lite UI versiunea 2. Nu costă mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi

Ca noutăţi, noul model aduce: un suport pentru card de 16GB, o memorie de numai 20 MB, o cameră de 2 megapixel, bluetooth 3.0, conectivitate microUSB 2.0 HS, o autonomie considerabil mai mare pentru acelaşi tip de acumulator dar şi altele. Acesta va fi lansat în luna noiembrie şi va fi disponibil în diverse culori. Dacă nu ştiţi prea multe despre modelul Champ, atunci voi enumera mai jos câteva specificaţii tehnice ale succesorului. Chiar dacă nu s-a anunţat un preţ pentru acesta, mai mult ca sigur că va fi undeva la 300 lei.

Poze

Pachetul

Aşa arată telefonul

Specificaţii tehnice

C3330 Champ 2 vine cu un ecran TFT de 2.4 inci QVGA capacitiv touch cu stylus care reproduce tot nu număr de 256k culori. Acesta are o rezoluție de 240 cu 320 pixeli și suportă TouchWiz Lite UI v2.0. Deasemenea suportă o memorie internă de 20 MB și card de memorie microSD de până în 16 giga (care nu e inclus în pachet). Pe partea de conectivitate și comunicații oferă clasa 12 pentru GPRS, bluetooth 3.0 cu A2DP și microUSB 2.0 HS. Vine echipat și cu o cameră de 2 megapixel dar fără autofocus sau blitz. Din păcate nici acesta nu vine cu cameră secundară. Pe lângă integrarea platformelor de socializare are player media bun dar are și alte aplicații utile (cum ar fi vizualizatorul de documente). Acumulatorul e același de 1000 mAh care oferă utilizatorului 14 ore de convorbiri și până la 760 de ore în stand-by. Cântărește doar 79 de grame  și având în vedere că e un gadget portabil, poate fi băgat în orice buzunar.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: ieftin, elegant, ecran tactil, autonomie mare, suport pentru card și funcționalitatea.

Minusuri: nu are autofocus, blitz sau Wi-Fi. Dar sincer, la un așa preț nu prea poți să ai pretenții.

Concluzie

Acest Samsung C3330 Champ 2 chiar dacă nu e un telefon „inteligent”, are ecran tactil şi poate să facă destul de multe: asculta muzică, navigare web, poze și jocuri. Deci poate fi un gadget multimedia ieftin și cu care nu vă veți plictisi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu