Samsung C3322 Dual SIM

Un alt telefon de tip Duos de la acest producător este acest telefon mobil Samsung C3322 Dual SIM Black. Este un model foarte ieftin şi destul de bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar o alternativă la acest model ar putea fi un Samsung E2222 care vine cu tastatură QWERTY. La un aşa preţ cu siguranţă nu este un smartphone ci un mobil simplu ce se adresează celor care posedă două cartele SIM şi care şi-ar dori un gadget compact, ieftin, bun şi dacă se poate să fie şi de la un producător bun. Are un aspect solid şi simplu într-o combinaţie de două culori (negru cu argintiu). Este un telefon clasic pe care puteţi face poze decente, juca jocuri java, asculta muzică, radio şi înregistra diverse evenimente. Toate aceste în limita preţului.

Poze

Pachet
Aşa arată

Specificații tehnice

Samsung C3322 cântăreşte undeva la 89 de grame deci este destul de uşor. Ecranul este unul TFT care reproduce un număr de 256k culori. Acest display are o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli la o diagonală de 2.2 inci. La partea de porturi şi comunicaţii are mufă 3.5 mm, GPRS clasa 10, EDGE clasa 10, bluetooth v2.1 cu A2DP şi EDR şi microUSB 2.0. Memoria internă este de 45 MB care poate fi mărită până la 16 giga printr-un card microSD deoarece are slot pentru acest tip de card. Nu vine cu GPS, 3G, W-Fi, infraroşu şi cameră secundară. Pe partea de multimedia are o cameră foto de 2 MP la o rezoluţie de 1600 cu 1200 pixeli. Poate fotografia la o calitate foto destul de bună, dar poate şi filma la calitate QCIF la 15 fps.

Samsung C3322 vine cu browser WAP 2.0/xHTML, radio FM, înregistrare FM, funcţie dual stand-by, player media etc.

Păreri pro și contra achiziției

Puteţi opta pentru acest model Samsung C3322 deoarece este ieftin, are specificaţii destul de bune pentru acest preţ şi este oferit de un producător bun cu experienţă în domeniul electronic. Autonomia este şi ea decentă (12 ore de convorbiri şi până la 660 de ore în stand-by).

La un aşa preţ nu prea am ce să-i reproşez deoarece este un gadget funcţional şi ieftin.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Samsung C3322 Dual SIM este un model reuşit din toate punctele de vedere şi îl recomand celor care au nevoie de un mobil compact pentru un buget restrâns.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung C3322 Dual SIM”

  1. Sal, stie careva cu ce fel de casca bluetooth se poate „lega”?, eu am incercat cu Platronix si Nokia BH 102 si nu le gaseste

  2. da in tradevar este un tel destul de bun ptr un buget restrins dar ce nu imi place la el e ca nu poti viziona videoclipuri de pe internet si pe m.orange nu deschide pagina de internet ca e prea mare as vrea sa stiu daca mai trebuie ceva setari

  3. m-ar interesa daca vorbesti pe sim1 si te suna cineva pe sim2 ce se intampla? ii da tot de ocupat sau apel in asteptare?
    La un dual sim simplu si ieftin este important autonomia (sa te tina bateria) si sa fie rapid.. daca vrei smartphone, te orientezi spre alceva..

Comentariile sunt închise.