Samsung C3300 Champ

Un telefon ieftin este acest telefon mobil Samsung C3300 Champ Deep Black care nu este un smartphone dar este suficient de performant. Are un preţ undeva la 269 de lei., și are și un stylus inclus după cum vedeți în poza de mai jos. Design-ul nu este cine știe ce, dar important este faptul că are ecran cu touch chiar dacă nu vine cu sistem de operare Android. Dacă avea Android puteam spună că este un smartphone foarte ieftin. Dar până vom vedea smartphone-uri la un astfel de prețuri (sub 300 de lei) mai trebuie să treacă cel puțin un an.

Poze

Pornit
În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior nu este un smartphone, dar vine cu touchscreen şi radio FM. Nu are tastatură QWERTY dar are una virtuală. Memoria Internă este de 30 de MB şi poate fi mărită deoarece suportă carduri microSD până în 8 giga. Ecranul TFT are o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli şi o diagonală de 2,4 inci care reproduce 262k culori. Pe partea de conectivitate are GPRS clasa 10, bluetooth versiunea 2.1, conectare PC prin USB 2.0, port pentru căşti de 3,5 mm.

Camera foto/video are un senzor de 1,3 MP la o rezoluţie foto de 1280 cu 1024 pixeli şi video de 240 cu 320 pixeli. Zoom-ul digital este de 4x. Autonomia acumulatorului de 960 mAh este undeva la 3 ore de convorbiri şi o săptămână în stand-by sau în regim aşteptare.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: cameră foto bună, uşor, ieftin, design simplu şi ergonomic.

Ca minusuri: autonomie cam mică.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Samsung C3300 Champ Deep Black se adresează celor apreciază funcţionalitatea înainte de toate, şi nu pun punct pe performanţă sau design.

Te-ar mai putea interesa