Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung C3222 Chat DualSim

N-am mai scris despre telefoane cu două cartele şi de aceea m-am decis să scriu despre un telefon mobil Samsung C3222 Chat DualSim. Un astfel de telefon e destul de practic atunci cân ai două cartele sau două abonamente şi doar un telefon. Să nu mai spun că este destul de accesibil ca preţ deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă te interesează ceva mai ieftin atunci ți-aș recomanda un Samsung E2222.

Poze

În mână

Acasă şi pachetul

Specificaţii tehnice

Din păcate acest telefon mobil Samsung C3222 Chat DualSim nu este un smartphone, nu are GPS şi nu are ecran senzitiv, dar are tastatură standard sau completă (QWERTY). Din păcate nu poate fi conectat la reţeaua 3G şi suportă doar reţeaua normală care este 2G. Greutatea lui e extrem de mică, adică are doar 95 de grame, iar despre exterior mai pot spune că este un telefon negru. Sistemul de operare cu care e dotat nu e unul popular ca Android sau WP7, ci este unul marca Samsung.

Are 45 mega de memorie internă şi suportă card MicroSD de până la 8 giga. Pe partea de ecran are un display TFT cu o rezoluţie de 220 x 176 pixeli şi suportă 256 mii de culori, iar dimensiunea diagonalei este de 2,2 ţoli. Pe partea de conectivitate are suport doar pentru reţeaua 2G, cum am specificat mai sus, are GPRS clasa 10, bluetooth versiunea 2.1. Nu are wi-fi (posibilitatea de a se conecta la reţele fără fir), dar are un port USB 2.0.
Camera foto este una de 1,3 megapixeli şi face poze la o rezoluţie de 1208 x 960 pixeli şi filmează la 176 x 144 pixeli. Deci pe partea de filmare şi fotografie stă cam prost.

Durata de vorbire este undeva la jumătate de zi, iar cea în regim de aşteptare este undeva la 600 ore. Toate aceste valori sunt sunt posibile datorită baterie de 1000 mAh. Pe partea de mesagerie suportă SMS, MMS şi IMBrowsing prin intermediul NetFront versiunea 3.5.

Dacă mai vreţă să vă destindeţi şi să ascultaţi radio atunci trebuie să ştiţi că are radio, suportă jocuri java noi datorită suportului MIDP 2 şi are MP3/MP4 player care redă şi fişiere MPEG 4. Destul de interesant e şi faptul că poate înregistra de la radio.

Păreri pro şi contra

Minusuri ar fi faptul că nu are touchscreen, 3G şi Android. Dar, cine şi-l achiziţionează o face pentru că are nevoie de un telefon ieftin cu capabilitate DualSim. Un alt plus e faptul că are tastatură completă şi de aceea i se mai zice Samsung Chat 322.

Preţ

Costă undeva la 309 de lei şi poate ca resigilat va fi mai ieftin sau poate nu.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui telefon cu Dual Sim bun atunci acest telefon mobil Samsung C3222 Chat este probabil cea mai bună alegere.

{ 54 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • gaby

  stie cineva daca pot instala vreo aplicaatie GPS pe tel-ul asta si cum?

 • marius

  am un samsung 3222 dual a cazut si nu vrea sa mai porneasca de nici o culoare am schimbat ecran lam curatat dar nimik daca vati lovit de astfel de probleme va rog sami trimiteti un mail pe adresa mea … sami spuneti ce ar putea sa aiba si daca mai merita facut msss

 • mela

  am chat 3222 si la muzica imi da actualizare si nu se mai opreste

 • dyana

  am telefonul acesta de un an si jumatate si nu este foarte bun adica nu ii mai merg foarte bine butoanele si nu mai merge sa bag doua cartele in el deci daca vreti sa va luati acest telefon nu va sfatuiesc eu am facut o prostie

Lasă un comentariu