Samsung C27A550U

Dacă sunteţi un profesionist atunci o să aveţi nevoie de un monitor Hub foarte bun cum este monitorul LED Samsung C27A550U de 27 inci. I se zice Hub (ca lui C27A750X) deoarece are toate conexiunile posibile, adică HDMI, VGD, USB, LAN şi ieşire audio. Conexiunile şi diagonala de 27 inch îl vor face ideal pentru cei care lucrează la tiporafii sunt designeri ori au nevoie de un monitor mare la serviciu.
Preţul e unul pe măsura performanţelor, are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Flexibil

Specificaţii tehnice

Ecranul lui Samsung C27A550U are 27 de inci şi e cu leduri. Tehnologia LED oferă imagini mai clare, culori mai vii, luminozitate mai mare şi un consum redus de energie. Timpul de răspuns este unul ideal deoarece e de două secunde, iar rezoluţia e de 1920 pe 1080 pixeli (deci are suport FullHD). Poate reda undeva la 17 milioane de culori, luminozitatea e de 300 candele pe metru pătrat, aspectul imaginii e de 16 pe 9, iar unghiurile de vizibilitate sunt normale. Din păcate nu o să-l puteţi folosi pe post de televizor deoarece nu are tuner TV şi un alt lucru care nu-l are sunt boxele integrate. Pe partea de conectivitate C27A550U are foarte multe porturi cum ar fi HDMI, VGA şi Ethernet (are mai multe porturi). Greutatea monitorului nu pot spune că e mare deoarece are undeva la 8 kilograme. Datorită faptului că are ecran LED consumul e de numai 42,8 W şi asta e foarte puţin în opinia mea.

Păreri pro şi contra

Pro: C27A550U arată bine, preţul e accesibil unui profesionist, iar conexiunile sunt de cel mai nou tip.
Contra: nu are Wi-Fi.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul aproximativ al monitorului C27A550U e de 1939 lei, dar poate se va ieftini pe parcurs dacă vor fi ceva promoţii gen celei cu TVA-ul înapoi.

Alternative

C27A750X e ceva similar pentru cei care vor Hub-uri de 27 de inci.

Concluzie

Samsung C27A550U e pentru office use sau profesional use, adică doar pentru profesionişti şi designeri, dar ar putea şi folosit şi acasă cu succes de cei care vor mai mult de la un monitor. Sunt de părere că în câţiva ani toate monitoarele vor avea dotări similare.
Poate din poze nu vă prea puteţi da seama cum arată acest monitor şi de aceea am pus un clip de pe Youtube să vedeţi cum arată.

P.S.: USB-ul e de tip 3.0, dar merge şi 2.0.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung C27A550U”

  1. C27A550U e un Hub pe care am aruncat ochii de mult si ma gandesc sa mi-l cumpar pentru biroul de acasa. Initial ma gandeam la acel monitor Apple care e tot de 27 inci dar costa mult prea mult pentru ce poate oferi.

Comentariile sunt închise.