Samsung C23A750X

Monitorul LED Hub Samsung C23A750X de 23 inch e un model alternativă la C23A550U şi C27A750X. L-ar recomanda preţul accesibil, rezoluţia Full HD, multitudinea conectorilor prezenţi (chiar şi USB 3), ecranul LED şi designul reuşit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Acest aparat e destinat, în general, birourilor şi nu pentru home use (acasă), dar se poate folosi şi acasă. Preţul e cam mare spre deosebire de alte monitoare de 23 inci cu suport LED şi HDMI deoarece la acesta pot fi conectate laptopuri şi alte dispozitive prin intermediul conexiunilor wireless, LAN, USB 3 etc. Aceste conexiuni nu le găseşti pe monitoarele obişnuite şi în mod normal un utilizator casnic nu are nevoie de ele decât dacă vrea mai mult de la monitorul său.

Poze

Așa arată
Flexibil

Specificaţii tehnice

Samsung C23A750X e un monitor cu o diagonală de 23 de inci, ecran de tip LED şi un timp de răspuns de două milisecunde. Rezoluţia optimă e de undeva la 1920 pe 1080 pixeli, ecranul e de tip wide, luminozitatea de 250 candele pe metru pătrat şi poate reproduce undeva la 17 milioane de culori. Din păcate, C23A750X nu are boxe sau tuner, dar stă foarte bine pe partea de conectori deoarece are VGA, HDMI, LAN, WLAN, Hub USB (cu USB 3.0) şi altele. După cum am scris anterior acest monitor are şi conexiuni de reţea RJ 45 şi wireless. Greutatea aparatului e undeva la 4 kilograme jumătate şi consumă undeva la 37 de W ceea ce nu e aşa de mult datorită ecranului LED.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o mulţime de conectori (inclusiv de reţea LAN şi WLAN), ecranul e LED (e mai luminos, reproduce mai bine culorile şi consumă mai puţin curent) şi preţul nu e prea mare.
Contra: diagonala e cam mică (are destinaţie birourile mai mici).

Preţuri (cel mai mic preţ)

1599 lei e un preţ aproximativ pentru un hub ca acesta, dar în opinia mea C23A750X e destul de bun deoarece e destinat mai mult profesioniştilor.

Alternative

Ceva similar ar fi C23A550U şi C27A750X care sunt de 23, respectiv de 27 inci. Varianta de 27 inch ar fi recomandată celora care li se pare cam mică diagonala de 23.

Concluzie

Acest monitor cu LEDuri Hub Samsung C23A750X e unul dintre cele mai noi apariţii pe piaţă de la Samsung în materie de huburi.
Cum scriam şi la început acest C23A750X e destinat, în mod normal, profesioniştilor şi nu utilizatorilor obişnuiţi.

Te-ar mai putea interesa