Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung C23A550U

Acest monitor LED Hub Samsung C23A550U se adresează celor care posedă un desktop și ar dori un monitor de 23 inci (ca C23A750X) compact și modern. Și dacă se poate să aibă multe porturi pentru a conecta la acesta diverse periferice. Acest model numit C23A550U vine cu porturi precum: USB 3.0/2.0, HDMI și RJ-45 care pot fi utile pentru transferarea de date, conectarea la internet și o calitate mai bună a imaginilor. Avantajul acestor porturi întâlnite și la Samsung C27A750X ar fi eliminarea cablurilor pentru fiecare dispozitiv ce ar putea fi conectat la PC. Le lângă faptul că este un model destul de funcțional, mai e și unul foarte performant adică vine cu toate tehnologiile necesare pentru ca imaginea să fie una superbă. C23A550U are un preț bun Vezi prețul special de azi. O alternativă mult mai scumpă cu ecran ceva mai mare și tehnologie 3D este Samsung T27A750.

Poze

Așa arată

Flexibil

Specificații tehnice

Display-ul este unul LED care presupune un contrast mai mare (Mega DCR) și un consum redus de energie 42 de W. Acest LED mai are un timp de răspuns de 2 ms deci dacă vă plac jocurile nu ar trebui să ratați această ocazie. Mai are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, o luminozitate de 300 cd/mp, un număr de 16.7 milioane de culori, aspect imagine 16 pe 9 și unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și 160 pe verticală.

Samsung C23A550U nu are TV Tuner sau boxe integrate, dar are mulți conectori: ieșire audio, RJ-45, port HDMI, USB HUB și port VGA. Ca și caracterisitici speciale are: MagicAngle, MagicBright, MagicColor și Eco Saving. Acest Samsung C23A550U cântărește circa 7-8 kilograme deci nu este prea portabil.

Păreri pro și contra achiziției

Cu portul USB 3.0 puteți copia un film Blu-Ray în circa 1 minut. Un alt avantaj al unei asemena conexiuni ar fi și sistemul de reîncărcare mai bun, astfel puteți încărca un telefon ca și cum ar fi în priză. Acest model se setează automat ce este conectat la un PC/laptop. Portul USB poate fi folosit pentru conectarea la internet sau la o rețea locală (Ethernet) fără a folosi un cablu specific. Are funcția de HUB USB adică suportul este precum o stație de andocare la care se pot conecta diverse gadgeturi.

Nu prea am ce să-i reproșez, în special că prețul este destul de ok.

Concluzie

Un monitor cu LEDuri Hub Samsung C23A550U ca acesta este ideal pentru cei care s-au săturat de prea multe cabluri și ar dori un monitor elegant de la un producător foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu