Samsung C21RJAN, plita incorporabilă electrică

Această plită incorporabilă electrică Samsung C21RJAN e una dintre cele mai mici modele de pe piață și se adresează celor care au o bucătărie mică. Instalarea sa nu va fi o problemă deoarece e pe jumătate cât una obișnuită și trebuie alimentată doar electrică. Din păcate nu e cu inducție, de aceea nu oferă randament mai mare decât cele pe gaz. E bună pentru încălzit, gătit și dar nu și pentru mâncăruri ce trebuie prăjite. Spun asta pentru că nu încălzește așa de repede precum una pe gaz sau electrică cu inducție. Din păcate nu sunt multe modele cu două zone de gătit, de aceea nu prea aveți de ales. E o alegere bună pentru cei ce vor comoditate și eleganță. Plita incorporabilă numită C21RJAN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Samsung C21RJAN
Așa arată

Specificații tehnice

Samsung C21RJAN e o plită alimentată electric motiv pentru care puteți spune adio buteliilor cu gaz. Are doar două arzătoare, iar dacă nu ați știut aceste plite nu vin cu grătare sau butoane de tip push-up. Suprafața sa e netedă e realizată din sticlă vitroceramică de culoare neagră iar butoanele sunt senzitive (se poate observa în poza de sus). Există chiar și plite pe gaz cu sticlă vitroceramică iar avantajul ei e poate fi curățată ușor (fără a folosi vreun detergent special).

Zona de gătit mai mică are o putere maximă de 1.2 kW iar cel mare de 1.8 kW. Ca și funcții are: butoane senzitive, protecție pentru copii și indicator pentru căldură. Având în vedere că lângă fiecare buton se află o pictogramă, nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe. Înainte de a o instala, citiți manualul să vedeți cât trebuie tăiat din blat și trebuie să apelați la cineva priceput.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv pentru o plită electrică, se curăță ușor datorită suprafeței, dă un plus de eleganță bucătăriei în special că e neagră cu suprafață lucioasă, control tactil și se descurcă decent.

Minusuri: nu vine cu tehnologie de inducție.

Concluzie

Acest Samsung C21RJAN e un aparat electrocasnic de dimensiuni mici care se potrivește în orice bucătărie și se adresează celor care nu au o bucătărie mare sau pur și simplu gătesc puțin și rar. Alături de acesta vă pot recomand și un cuptor incorporabil electric de la același producător. Din păcate pachete promo (cuptor+plită), veți întâlni doar la plitele mai mari.

Te-ar mai putea interesa