Samsung BRB26602FWW/EF, model incorporabil clasa F

Samsung BRB26602FWW/EF e o combină frigorifică adresată celora care vor un electrocasnic incorporabil şi capabil în a ţine la rece o cantitate mare de alimente. Volumul net e unul de 267 litri, iar sistemul de răcire e No Frost. Acest ultim lucru e foarte dorit de clienţii din ziua de azi deoarece presupune răcire fără formare de gheaţă aşa încât nu e necesară dezgheţarea.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primul un aparat premium cu No Frost şi All-Around Cooling.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Samsung BRB26602FWW/EF e unul cu dimensiuni de 54x55x178 lxaxî cm. Pentru a afla dimensiunile exacte necesare incorporării recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj. Cu privire la acest lucru pe site-ul producătorului e şi o schiţă care îţi arată cum să măsori.
Consumul energetic este exemplar de mic, fiind vorba despre clasa F cu un consum anual de 288 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are şi autonomie de funcţionare fără curent de 6 ore.
Fiind vorba despre un frigorific incorporabil are un nivel de zgomot mai scăzut de 35 decibeli.

Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece are o garanţie standard de 2 ani şi 10 ani pe compresor. E vorba despre un compresor Digital Inverter.

Compartimentarea e una bine realizată aşa încât partea de frigider are 5 rafturi şi 6 pe uşă. Are şi co caracteristică numită Variety Guard care presupune că spaţiul de pe uşă poate fi reglat după cum doriţi.
Chiar dacă nu are Multiflow, are All-Around Cooling care ajută la o răcire uniformă în tot aparatul.

Acest aparat e pentru acele persoane care vor un aparat modern în care să încapă o cantitate mare de alimente. Producătorul Samsung e unul premium şi nu greşiţi dacă alegeţi ceva de la ei deoarece au produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa