Samsung BRB260176WW/EF, model incorporabil cu Full No Frost

Samsung BRB260176WW/EF e un electrocasnic din categoria frigorificelor incorporabile pentru cei interesaţi de ceva aspectiv şi funcţional. Înălţimea sa e de 177 cm, iar din această cauză putem spune că nu o să ocupe prea mult loc (restul dimensiunilor fiind 54x55x177 lxaxî cm).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu multe funcţii printre care aş aminti-o pe cea de vacanţă.
Din poză se poate vedea că e complet incorporabilă, iar dacă vreţi ceva standard atunci există acest model.


Păreri pro şi contra

Combina frigorifică Samsung BRB260176WW/EF e una cu compresor Digital Inverter aşa încât consumul energetică să fie cât mai mic, iar motorul să fie durabil. Garanţia compresorului e de 10 ani şi e vorba despre un conpresor care-şi reglează viteza în funcţie de necesarul de răcire.
Puteţi pune multe alimente la rece deoarece capacitatea netă e una de 264 litri.
E dotat cu Twin Cooling Plus, adică există răcire independentă pentru frigider şi congelator. În acest fel nu se amestecă mirosurile, iar alimentele îşi păstrează calităţile (savoare, prospeţime şi umiditate).
Având No Frost înseamnă că nu avem depuneri de gheaţă în compartimente (frigider şi congelator). Este vorba despre Total No Frost.
Are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 239 kWh. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci are o autonomie de 14 ore.
Partea de congelator e capabilă în a congela undeva la 9kg la 24 ore.
Ce nu se menţionează e faptul că aparatul e unul smart cu suport pentru SmartThings App. I se poate conecta şi un Dongle WiFi, însă acesta trebuie cumpărat separat.
Are şi o zonă adaptabilă numită CoolSelect Plus care presupune că se poate selecta temperatura. Există 4 variante: 2, -1, -5, -23 -15.

Acest model BRB260176 BMF e unul pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie cu aparatură incorporabilă şi cu tehnologie modernă.
Brandul Samsung e unul de top când vine vorba despre aparatură electrică şi electrocasnică. Produsele lor sunt unele foarte fiabile.

Te-ar mai putea interesa