Samsung BRB260000WW/EF, combină incorporabilă 178cm

Samsung BRB260000WW/EF este o combină frigorifică despre care se poate spune că e incorporabilă. Aceasta se adresează persoanelor interesate de un aparat care să se integreze foarte bine în orice bucătărie.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul modern ca funcționalitate și caracteristic. De exemplu, înglobează No Frost (răcire fără producere de gheață) și are un nivel de zgomot foarte scăzut.


Pro

Modelul Samsung BRB260000WW/EF e unul al anului 2018 care are un aspect foarte plăcut și minimalist. Singurul lucru care ne iasă în evidență se află în partea superioară și e vorba despre panoul de comandă.
Răcirea e una mai mult decât bună pentru că vorbim despre clasa de eficiență energetică A+ și sistem de răcire No Frost la congelator și frigider.
Are un volum net mare de de 268 litri din care frigiderul are 196 litri, iar congelatorul are 72.
Vine cu o mulțime de funcții utile printre care aș aminti funcția de vacanță, super-congelare și avertizarea pentru ușă deschisă.
E un aparat eficient energetic deoarece are Digital Inverter. În acest fel aparatul nu doar are un consum energetic mic, ci are și e mai durabil.
Acest aparat e unul în care răcirea este una uniformă în fiecare colț.

Contra

Singurul aspect negativ ar fi faptul că are un preț ușor crescut, dar tot e unul suportabil. Nu trebuie trecut cu vederea nici aspectul c acest aparat e unul de îndelungă folosință și s-ar putea să țină o viață de om.

Concluzie

Combina Samsung BRB260000WW/EF nu e una pentru snobi, ci pentru oameni educați și care au așteptări de la un frigorific. Așteptări cum ar fi să se integreze bine în bucătărie (să arate bine), să fie eficient și să poată ține la rece orice băutură și aliment (de la pește și până la sticle de vin).
Dacă vă interesează o alternativă atunci vă recomand acest model care e cam același lucru dar cu mai multe rafturi după cum se pote vedea în comparația de aici.

Te-ar mai putea interesa