Samsung BQ2Q7G/BOL, cuptor premium

Samsung BQ2Q7G/BOL e unul dintre acele cuptoare incorporabile din segmentul premium. Spun asta deoarece are cam ce e mai bun de pe piață: soft door, Energy Master, rafturi multiple, ecran LED generos care afișează multe informații, Twin Convection, meniu automat și curățare cu aburi. Acestea nu le veți găsi la orice model și cu siguranță veți aprecia acestea. Vă vor fi de folos, iar acest model îl recomand celor care au un restaurant sau o patiserie. Arată bine pe culoare neagră și alături de el s-ar potrivi doar o plită electrică. Puteți opta pentru cea cu inducție deoarece randamentul e mult mai mare iar suprafața plitei nu se încălzește.

Cuptorul nu costă așa de mult, dar dacă alegeți pachetul promo puteți economisi niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea sa e una electrică și spre deosebire de cele pe gaz, căldura e distribuită uniform. Volumul de 65 litri e destul de bun pentru cei care gătesc mult și puterea sa e una corespunzătoare. Majoritatea modelelor au 60 de litri, dar modele cum e acesta oferă și mai multe rafuri. Clasa de eficiență energetică e A ca la alte modele și oglindește consumul de energie, care e destul de redus pentru acesta.

Panoul de control e unul destul de sofisticat, dar pentru cei pasionați de tehnologie, nu cred că veți întâmpina probleme. Deci e dotat cu un ecral LED, butoane senzitive, timer, grill, ventilator și 18 programe de gătit. La capitolele funcții și programe are: autocurățare prin piroliză, blocare acces copii și altele. Nu cred că are sens să vă enumăr toate programele deoarece doar cele speciale contează, pe când cele standard le găsiți la mai fiecare cuptor incorporabil.

Interiorul e email ceramic iar cu funcția de autocurățare se poate curăța simplu și ușor. Pentru incorporare e bine să țineți cont de dimensiunile nișei care sunt precizate în manualul de instalare. Dacă nu vi-l permiteți, există destui producători care oferă alternative bune, ori optați pentru un aragaz electric.

Plusuri: autocurățare prin piroliză, arată bine, multe funcții și programe speciale, control electronic cu tehnologie touch etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Samsung BQ2Q7G/BOL e un model ceva mai scump deoarece are multe dotări și caracteristici speciale. Chiar dacă are un preț piperat, mi se pare destul de performant iar raportul eficiență/preț e ok.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung BQ2Q7G/BOL, cuptor premium”

  1. e super Ok!!!!!! l/am achizitionat de 1 luna,dar am foarte multe de invatat! merita toti banii! Il recomand cu tot sufletul si cu mari sacrificii! Merita!

Comentariile sunt închise.