Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter

Aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter e unul modern și foarte puternic în același timp. Vine cu o capacitate de 24000 btu, iar consumul de curent e unul destul de mic (de exemplu, în stand by are consum zero). Dacă nu știați, aparatele precum acestea acumulează mucegai ori diferite bacterii, însă acesta vine cu funcția de curățare automată așa încât tu să nu trebuiască să te stresezi prea mult legat de acest lucru.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are o capacitate mare de răcire/încălzire, zgomot nu prea mare și consum energetic redus (la răcire consumă vreo 2150W). Referitor la aspect putem spune că modelul acesta arată precum restul modelelor din gama Boracay. Iar dacă vă interesează un model similar, însă cu o capacitate mai mică atunci ar trebui să vă uitați la Boracay AR18TJWQ.

Unitatea internă
Unitatea internă

Modelul vine cu multiple funcții cum ar fi ventilare. mod noapte, încălzire etc. Toate aceste moduri fac ca aparatul să fie unul premium și greu de întrecut de concurență.
Probabil că unul dintre cele mai utile programe e cel de noapte deoarece știm cu toții că un somn neliniștit poate să ne strice ziua ce urmează. Modelul de față are o funcție numită Somn plăcut prin care creează o ambianță confortabilă pentru dormit.

Specificațiile care te vor interesa la acest aparat sunt capacitatea mare de răcire și încălzire (care fac din acest AC unul foarte bun pentru camere mari), existența unui filtru, că e inverter (mai nou toate aparatele AC trebuie să fie inverter datorită CE) și puterea consumată care e mică. Aceste detalii tehnice sunt și plusurile aparatului.
Din păcate în cazul acestui model nu vorbim despre un kit de instalare inclus, dar poate va face parte dintr-o promoție cu așa ceva la pachet.

Deci, dacă te interesează un aparat care să-ți facă aerul mai „respirabil” pe timp de vară atunci ar trebui să te orientezi înspre un astfel de aparat marca Samsung.

Lasă un comentariu