Samsung Boracay AR18TJWQ Inverter, AC 18000 BTU

Samsung Boracay AR18TJWQ e un model cu inverter ceea ce presupune că are un consum foarte redus de curent și că e conform normelor CE. Toate aparatele de aer condiționat care se fac trebuie să fie cu inverter, aceasta fiind o cerință a Comunității.
Modelul acesta e destinat în principal celora care vor un aparat pentru o cameră mai mare deoarece acesta are o capacitate de răcire/încălzire peste medie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc mare, iar dacă aveți un buget ceva mai mare atunci puteți opta pentru o extensie de garanție.
Din imaginea alăturată puteți vedea mai bine cum arată acest aparat, mai exact unitatea interioară.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Modelul acesta e unul care beneficiază de o capacitate de răcire de 18000 btu, același lucru fiind valabil și pentru încălzire. Dacă aveți nelămuriri legate de clasa de energie atunci trebuie știut că e vorba despre clasa A.
Nu o să aveți parte de prea mult stres din partea aparatului acesta, mai ales că pe partea de filtrare are filtru auto clean.
Chiar dacă e un aparat foarte performant, acest model e unul care face un zgomot minim – unitatea interioară are un nivel de zgomot de 65 decibeli.

Atuurile acestui aparat AC sunt consumul mic de resurse, că vine de la un brand care face doar aparate de calitate, silențiozitatea și numărul mare de funcții (vine chiar și cu un mod de noapte așa încât să nu fiți deranjați din somn).
Minusuri nu are, poate doar că nu poate fi controlat cu telefonul, dar aveți la îndemână o telecomandă care e mai eficientă… în opinia mea.

Deci, acest model e unul perfect pentru cineva cu o cameră medie înspre mare. Montajul nu e complicat, oricum nu trebuie să îl instalați dvs, ci un instalator autorizat. Referitor la kit de instalare trebuie spus că acest model e unul care nu vine cu așa ceva inclus în pachet. Oricum, instalatorul vine cu ce trebuie și nu trebuie să mai cumpărați ceva pe lângă aparat.

Te-ar mai putea interesa