Samsung Boracay AR12TKWQ, aparat AC cu inverter

Deși e primăvară (afară zici că e o toamnă ploioasă), cred că ar fi bine să te pregătești pentru vară cu un aparat de aer condiționat. Un aparat care-mi bine în minte e acest Samsung Boracay AR12TKWQ și nici nu e deloc scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu inverter, 12000 BTU, clasa A și filtru auto. Deci, e un aparat de top din seria Samsung Boracay.

Aspect

În imaginea de alături puteți admira unitatea care se montează la interior și care e mai mică. Pachetul complet e compus din unitatea interioară, cea exterioară și telecomandă. Ce ar trebui menționat e faptul că instalarea (serviciul) nu e livrată în pachet și nici kit-ul de instalare.

Unitatea internă
Unitatea internă

Caracteristici tehnice

AR12TKWQ e un aparat modern care poate încălzi și răci cu undeva la 12000 BTU. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la eficiență, deoarece e vorba despre un model care beneficiază de clasa A la încălzire și răcire. Despre gălăgie trebuie spus că aparatul e unul deloc gălăgios, unitatea interioară având circa 64 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția standard de 2 ani pot fi extinsă; vine cu o sumedenie de funcții utile printre care aș enumera cea de ventilare, încălzire și altele; vine cu o telecomandă ușor de folosit; unitatea interioară e una cu o greutate mică și din această cauză nu o să fie greu de montat de către un specialist.
Contra: nimic.

Concluzie

Un aparat AC precum acesta te ajută să ai aer curat și rece pe timp de vară și aer cald pe timp de iarnă. În țările dezvoltate să ai aer condiționat e ceva normal, iar la noi oamenii îți cumpăra așa ceva doar pe suta de metrii când sunt către 50 de grade. Dacă ai un buget decent atunci fă o alegere inteligentă și achiziționează din timp un aparat de genul.

Te-ar mai putea interesa