Samsung Boracay AQ18TSBNCEE

Modelul Jungfrau K e cam scump și de aceea o variantă mai bună ar fi aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AQ18TSBNCEE. Astfel, la un preț pe jumătate poți avea de aceeași răcoare deoarece acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Are un tip de filtru numit Full HD 80 și asta înseamnă că purifică mult mai bine aerul față de aparatele convenționale. Un aparat AC e un lux în România, dar în alte țări e un lucru bișnuit, dar asta ține și de educație… cred eu, dar și de bani.

Poze

Dacă sunteți curioși cum arată unitatea exterioară atunci din imaginea de alături vă puteți face o oarecare părere. Normal că vine la pachet cu o unitate exterioară și cu o telecomandă pentru diferite setări. Zgomotul produs de unitatea care se pune la interior nu e deloc mare deoarece are undeva la 31 de decibeli și acest zgomot e chiar mai mic decât la modele mai scumpe.

Unitatea interioară

Specificaţii tehnice

AQ18TSBNCEE e un aparat premium care vine cu multe funcții cum ar fi modul turbo și modul automat. E un model premium care nici nu costă exagerat deoarece are un preț de plecare de undeva la 2000 de lei. Are o capacitate de undeva la 18000 BTU, iar această capacitate se referă atât la încălzire cât și la răcire.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e prea mare; are o culoare care se asortează cu majoritatea camerelor, adică e alb; raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece are foarte multe caracteristici utile; e destul de silențios în opinia mea;  filtrul e unul foarte capabil deoarece filtrează cu 90% mai mult față de alte modele; fiabilitatea aparatului e maximă pentru că are curățare automată.
Contra: nu vine cu montaj inclus, dar asta e ceva caracteristic la majoritatea aparatelor AC.

Concluzie

Dacă vrei să treci mai bine peste vară atunci cred că un astfel de aparat ar trebui să fie alegerea ta. Dar, un AC nu e doar pe timp de vară deoarece poate fi utilizat cu succes și pentru a purifica aerul pe timp de iarnă, toamnă ori primăvară. Și iarna chiar poate să vă încălzească aerul așa încât să nu vă fie prea cald.

Te-ar mai putea interesa