Samsung Boracay AQ12TSBNCEE

Dacă te interesează o alternativă la AQ09TSBNCEE atunci cred că acest aparat de aer condiționat Samsung Boracay AQ12TSBNCEE ar fi destul de bun deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e este similar și vine cu mai mulți btu, adică cu 12000 btu. Normal că nu consumă deloc mult curent și din această cauză e clasat în categoria A eficiență energetică. Are și filtru contra bacteriilor și în acest fel sunteți siguri că aerul e de cea mai bună calitate.

Poze

Designul lui Samsung AQ12TSBNCEE e unul foarte reușit și trebuie spus că nu e unic, ci e similar celorlalte modele de AC de la Samsung. Culoarea lui e albă, mai exact atât unitatea interioară cât și cea exterioară sunt de culoare albă. partea ce vine la interior e mai mică pe când cea care e afără e mai mare și are undeva la 30 de kilograme.

Aparatul din lateral

Specificaţii tehnice

AQ12TSBNCEE are 12000 btu și 3 funcții principale care sunt încălzire, răcire și dezumidificare. Normal că are și câteva funcții speciale, dar nu știu dacă sunt așa de importante deoarece țin mai mult de mentenanța aparatului. Puterea consumată la încălzire, respectiv răcire e undeva la 1000W și astfel consumul de curent e unul minim.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu telecomandă (nu știu dacă ar trebui să fie considerat un plus deoarece majoritatea aparatelor au așa ceva); prețul nu e deloc mare; unitatea interioară produce un zgomot minim de 35 decibeli; fiabilitatea aparatului e una bună și acest lucru se datorează în principal faptului că e realizat de un brand cunoscut, dar și că are o garanție de 3 ani care poate fi mărită.
Contra: nimic.

Concluzie

În opinia mea, orice locuință ar trebui să aibă un astfel de aparat deoarece pe timp de iarnă încălzește și purifică aerul din cameră, iar pe timp de vară răcește și purifică. Sunt multe persoane speriate că ar putea răci de la un astfel de aparat, însă temperatura poate fi setată la cât vrei și dacă nu exagerezi atunci nu are ce să se întâmple. Utilizarea aparatului e una simplă deoarece vine cu telecomandă foarte intuitiv realizată.

Lasă un comentariu