Samsung Boracay AQ09TSBNCEE

Aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AQ09TSBNCEE e un model al anului 2012 care are dotări cum ar fi 9000 BTU, filtru antibacterian și clasă energetică A. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din această cauză e cel mai ieftin AC de la Samsung. garanția e una standard de 2 ani și poate fi mărită la mai mulți ani. Ce mi-a sărit în ochi e filtrul sau mai bine spus denumirea acestuia care e Full HD 80. Zici că ar fi televizor. 😛

Poze

Se poate observa că Samsung AQ09TSBNCEE arată foarte bine și că e de culoare albă. Ce nu se vede din această poză e telecomanda, unitatea exterioară și că apartul e dotat cu buton sleep mode. Unitatea exterioară e de culoare albă ca și unitatea interioară și astfel cred că se asortează… asta dacă vă preocupă mult culorile.

Aparatul din lateral

Specificaţii tehnice

AQ09TSBNCEE are niște caracteristici destul de impresionante în ciuda faptului că nu are un preț deloc mare. Astfel nu produce deloc mult zgomot deoarece unitatea interioară are undeva la 30 de decibeli, iar greutatea unității care se montează în interior e una mică de aproximativ 8 kilograme. Consumă undeva la 800 W la încălzire ori răcire și acest lucru înseamnă că are clasa de energie A.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul deosebit de mic fiind unul dintre cele mia ieftine aparate de AC de pe piață; e realizat de un brand de renume și are o fiabilitate bun datorită construcției sale robuste, dar și a garanției mari din start. Vine cu 3 funcții importante care sunt de încălzire, răcire și dezumidificare, dar mai are și câteva caracteristici speciale care țin de aparat.
Contra: montarea nu e inclusă în preț și trebuie găsit un serviciu autorizat care montează AC.

Concluzie

Vara ne bate la ușă și se anunță temperaturi caracteristice care sunt greu de suportat pentru un om normal. De aceea recomand să vă dotați din timp cu un astfel de electrocasnic și astfel o să fiți păziți de nopțile nedormite ori dormite pe podea. Poate fi utilizat cu succes și în alte anotimpuri deoarece are funcția de încălzire și poate filtra aerul, deci oarecum aerisi camera.

Te-ar mai putea interesa