Samsung BMF BRB260030WW, combină frigorifică incorporabilă cu multe compartimente

Nu sunt foarte multe combine frigorifice incorporabile, de aceea sunt și puțin mai scumpe decât restul. Totuși, există variante care merită a fi luate în calcul iar recomandarea mea e Samsung BMF BRB260030WW. Veți observa un sistem nu de răcire numit All Around Colling care distribuie ceva mai uniform aerul rece și e însoțit de tehnologia No Frost. Astfel nu sunt depuneri de gheață în congelator, dezghețarea fiind automată.

Din poza de jos se văd toate acele compartimente pentru legume, fructe, prăjituri sau carne. Depinde și ce aveți de gând să puneți în ele, ideea e că anumite produse necesită condiții speciale de depozitare și poate că nu vreți ca anumite mirosuri să se împrăștie la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost e prezentă la ambele compartimente, astfel că alimentele vor fi conservate corespunzător și nu cred că mai sunt combine fără această dotare în acest buget. Are un preț ușor piperat pentru un astfel de volum, însă trebuie să înțelegeți că discută de un brand cu experiență în domeniu și sunt dotări interesante pe acesta. O mare parte dintre acestea le-am enumerat mai sus.

Consumul energetic nu mai e o problemă la noua generați de aparate frigorifice deoarece acestea au o clasă de eficiență energetică minimă A+ (se datorează sistemului No Frost).

Congelarea e destul de rapidă însă e bine să nu depășiți cantitatea indicată de producător, însă e o excepție pentru alimente deja congelate.

Păreri pro și contra

Discutăm de o serie destul de nouă, motiv pentru care tehnologiile sunt destul de numeroase și fac aparatul mai atractiv. Îmi place noul raft numit Easy Slide care se găsește la congelator deoarece puteți avea acces mai ușor la alimentele mai mici fără a mai scoate totul de pe acest raft, chiar și dacă se află în spate. Panoul de control oferă și funcție vacanță, dacă nu veți deschide ușa frigiderului pentru o perioadă îndelungată.

Samsung BMF BRB260030WW e doar una dintre numeroasele combine oferite de acest brand și care merită încercată în special dacă vă plac incorporabilele. Nu e o regulă ca toate aparatele din bucătărie să fie de la același brand, e de ajuns ca designul să fie asemănător.

Te-ar mai putea interesa