Samsung Blue Crystal WW80H7410EW

Samsung Blue Crystal WW80H7410EW e un model destinat celora care vor o mașină foarte capabilă. Vine cu o capacitate mare de încărcare și o eficiență energetică extremă (are clasa A+++ de eficiență energetică). Normal că are și EcoBubble, adică acea caracteristică foarte utilă care-ți permite să speli la rece așa încât să economisești energie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim ce e mai tare în materie de mașină de spălat și o să vedeți că își merit banii în totalitate.
Alături e o poză cu această mașină așa încât să vă faceți o părere. Se poate vedea foarte clar că e vorba despre un model premium.

Mașina Samsung WW80H7410EW
Mașina Samsung WW80H7410EW

Modelul de față e unul cu încărcare frontală, iar ușa e una mai mare așa încât tu să poți pune mai ușor rufele în ea. Stă foarte bine pe partea de eficiență deoarece are clasele A+++ pe partea de consum de curent și A la centrifugare.
Ca și funcții are multe, dar cele mai importante care ar trebui să le menționez sunt Eco Bubble și Fuzzy Logic. Prima permite spălarea la rece, iar a doua face ca aparatul să-și adapteze resursele în funcție de cât de încărcată e cuva.

Plusurile acestui model sunt zgomotul nu prea mare (la acest capitol are și funcția Silent Wash pentru o silențiozitate și mai mare), aspectul plăcut și că are un consum foarte mic de resurse.
Ca minus ar fi doar faptul că nu e accesibil oricui, dar vă asigur că merită deoarece nu o să găsești model care să-i țină piept.

Ca o concluzie legată de acest model pot să spun că e un electrocasnic perfect pentru acasă, dar și în scopuri comerciale, adică la o pensiune ori local. legat de garanție nu trebuie să vă faceți mari griji deoarece acest model are o garanție de 2 ani, iar motorul e garantat 10 ani.
Pentru a vă face mai bie o părere despre cum arată am pus alături și un preview la cum funcționează și cum arată.

Lasă un comentariu