Samsung BF1OC4T212

Eu aș alege brandul Samsung pentru mai multe motive, iar unul dintre aceste motive ar fi faptul că realizează priduse foarte fiabile, dar și cu multă tehnologie utilă în ele. Cuptorul incorporabil Samsung BF1OC4T212 e un model bun de la acest producător consacrat și ar fi recomandat de prețul bun, consumul mic de curent, faptul că e dotat cu grill și designul exterior plăcut. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și s-ar putea să-l nimeriți la vreo ofertă și astfel să dați și mai puțin pe el.

Poze

BF1OC4T212 arată destul de bine și acest lucru se poate observa din imaginea de mai jos. Are culoarea gri-inox, însă nu peste tot, iar ecranul de tip LED poate oferi informații cum ar fi timpul rămas. Butoanele sunt amplasate foarte bine și comanda e de tip rotire și apăsare.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Modelul BF1OC4T212 e foarte util acelor persoane care vor doar cuptorul și nu un aragaz complet. Față de un aragaz acesta se poate incorpora și arată mai bine… în opinia mea. Se alimentează de la rețeaua de electricitate și despre consumul de curent trebuie știut că nu e deloc mare deoarece e clasat în clasa A de eficiență energetică. Aparatul are un volum de undeva la 65 litri și în acest fel o să puteți prepara și fripturi mari cum ar fi de exemplu un curcan.

Păreri pro şi contra

Pro: are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la majoritatea magazinelor; arată bine; vine cu grill și fiind dotat cu ventilator o să aveți siguranța că mâncarea e bine făcută; grill-ul are o putere mare de 1600W; greutatea e una mică deoarece aparatul are undeva la 35 kilograme; vine cu multe funcții, mai exact 6 la număr.
Contra: clasa de eficiență energetică putea fi A+.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci cel mai bine ar fi să alegi electrocasnice incorporabile deoarece arată mai bine. Modelul de față de cuptor este unul incorporabil și cred că ar fi o alegere foarte bună dacă vreți ceva la un excelent raport între preț și calitate. Vinecu afișaj led însă acesta nu e chiar un mare plus, având mai mult rol informativ decât de reducere a consumului de curent… în comparație cu un ecran lcd.

Te-ar mai putea interesa