Samsung BF1C6G043/BOL, cuptor electric incorporabil

Cuptorul electric incorporabil Samsung BF1C6G043/BOL poate fi achiziționat împreună cu o plită electrică CTR164NC01 la un preț destul de bun. E vorba de un pachet promo (de tip 2 în 1) cu 20% reducere care e disponibil de ceva vreme și ar trebui să profitați de el. Puteți chiar să achiziționați cuptorul separat însă nu veți beneficia de acel discount. Mai precis, e vorba de un cuptor destul de performant în special dacă e vorba de modul de distribuire a căldurii. Spun asta pentru că e vorba de două ventilatoare și nu de unul (cum au majoritatea modelelor). Având în vedere că ambele electrocasnice sunt electrice și vin pe negru, aveți nevoie de un mobilier elegant și care să se potrivească cu negru. BF1C6G043/BOL are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acest cuptor Samsung BF1C6G043/BOL are alimentare electrică deci aveți nevoie de o sursă de curent prin apropiere. Consumul d energie nu va fi mare deoarece are clasă de eficiență energetică A și acesta e cea mai bună de la ora actuală. Volumul său e de 65 de litri și e puțin peste medie. Se poate observa că are atât afișaj cât și control electronic. În partea centrală se poate observa ecranul LED care e dotat cu timer (cronometru). Alte dotări ale acestui cuptor sunt: rotisorul și cele două ventilatoare.

Are 6 funcții care sunt foarte utile atunci când gătiți ceva mai special. La capitolele funcții și programe are: funcție de autocurățare, iluminare, grill mare,  încălzire superioră/inferioară, convecție aer fierbinte și blocare acces copii. Ca oricare alt cuptor voluminos și acesta vine cu tavă de coacere de dimensiuni mari. Puterea cuptorului e de 1.7kW, ial acel grill are o putere de 1.6 kW. Pentru a ști cât să tăiați din mobilier, verificați manualul său.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are funcție de auto-curățare numită Catalytic Clean care are scopul de a colecta grăsimile în timpul gătirii, rafturi multiple și telescopice, ușa de deschide ușor și e voluminos. Nivelul de zgomot e destul de redus și nu depășește pragul de 21 dB.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Samsung BF1C6G043/BOL e o alegere bună chiar dacă nu veți folosi toate funcțiile sale și spun asta pentru că se descurcă mai mult decât decent atunci când introduceți cantități mari în el. O dotare care nu o veți găsi la prea multe modele e al doilea ventilator, care mărește eficiența cuptorului chiar dacă nu e așa de puternic.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung BF1C6G043/BOL, cuptor electric incorporabil”

 1. Minusuri:
  – nu se opreste automat!
  – tavile se fixeaza foarte greu!
  – nu are timer, doar ceas si alarma!

 2. am achizitionat si eu acest model. in modul stand-by e cam zgomotos, cam ca un frigider, constatare facuta si de cei de la service; l-au desfacut, problema e la difuzorul lui, deoarece in momentul apropierii unui obiect metalic de acesta, zgomotul de opreste, dupa care o ia din nou.
  inca nu sunt lamurita daca e doar problema la al meu sau asa de zgomotos este acel model!!!

 3. (-) minusuri:
  – nu decupleaza coacerea dupa expirarea timpului setat
  – dupa o luna de functionare, un motor ( cel de jos) s-a blocat … a trebuit sa-l deblochez, sa-l invart cu o scobitoare
  – un rotisor ar fi fost binevenit
  – lipsa afisarii temperaturii
  In rest e ok … isi face treaba pentru banii dat.

Comentariile sunt închise.