Samsung BF1C4T043, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Samsung BF1C4T043/BOL e unul electric de 65 litri, cu eficiență clasa A, control electronic – timer, grill și dublă convecție (adică are 2 ventilatoare). Deci prețul său nu chiar așa de mare având în vedere că e eficient și voluminos. Îmi place și design-ul său, adică vine cu finisaj pe culoarea inox cu ușă neagră și suprafață neagră în zona ecranului LED. Poate fi de folos atât pentru acasă cât și pentru restaurante sau cofetării. Dacă doriți să faceți un cadou special persoanei iubite, acesta r fi cea mai bună alegere chiar dacă nu e accesibilă pentru oricine. Există și un pachet promoțional cu plită care mi se pare foarte interesant (cu circa 250 lei reducere). Cuptorul BF1C4T043 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Samsung BF1C4T043 are nevoie de o alimentare electrică ca și plita sa (în caz că optați pentru pachet). Capacitatea sa e de 65 litri și care e peste medie dar din păcate nu vine cu rotisor. Însă dispune de: ecran LED cu control electronic (timer), grill, două ventilatoare și 6 funcții. Clasa de eficiență energetică să micșorează factura la energie în special dacă comparăm acest cuptor cu unul mai vechi. Mai precis, e vorba de un consum de 0.85 kW la oră. Are funcții pentru auto-curățare catalitică, convecție aer fierbinte dar și alte funcții care le găsiți la modelele obișnuite. Curățarea sa se face destul de ușor datorită materialului – email ceramic la interior și la exterior sticlă (ușă) și finisaj inox. Puterea cuptorul poate să ajungă la 1.7 kW iar cea a grill-ului e de 1.6 kW.

Înainte de a-l instala verificați dimensiunile mobilierului din bucătărie și cele indicate în manualul său, pentru a nu tăia mai mult decât trebuie. Chiar dacă cuptorul măsoară circa 60 cm înălțime/lățime și 57 cm adâncime, partea ce urmează a fi tăiată are alte dimensiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare pentru dimensiunile sale, dă un plus de eleganță bucătărie dumneavoastră în special că are un finisaj argintiu cu negru lucios, nu trebuie să aveți cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi, trebuie doar să citiți manualul său.

Minusuri: probabil un minus al acestui cuptor ar fi lipsa rotisorului.

Concluzie

Acest cuptor Samsung BF1C4T043 e oferit împreună o plită vitroceramică într-un pachet promo care v-ar putea interesa. Cu un astfel de volum, 2 ventilatoare și cu eficiență A nu veți întâmpina nici o problemă și poate fi considerat un model chiar premium dar mai accesibil.

Lasă un comentariu