Samsung Bespoke Jet One Complete Extra VS20A95943N/GE, aspirator vertical cu acumulatori detașabili

Aspiratoarele verticale premium sunt tot mai populare deoarece utilizatorii au înțeles că un model accesibil nu poate reprezenta alternativa la un aspirator clasic. Samsung Bespoke Jet One Complete Extra VS20A95943N/GE este un model ceva mai deosebit și se vede după design, accesorii incluse dar și specificațiile oferite. Poate că nu se vede foarte bine, dar modelul prezentat este pe verde dar nu în totalitate, cum se întâmplă și în cazul altor modele similare.

Costă ceva mai mult decât un aspirator obișnuit, însă cu acesta nu mai trebuie să vă faceți griji de prize și cabluri, plus că autonomia este mulțumitoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta nu a fost singurul model lansat, adică mai există și varianta pe albastru numită Samsung Bespoke Jet One Complete Extra VS20A95943N/GE. Există o diferență de preț destul de evidentă și chiar dacă nu par să fie diferențe, sunt câteva. Pentru a vă face idee, le-am comparat: varianta de sus nu oferă acel cap rotativ cu material din microfibră dar nici acele paduri rotunde care sunt compatibile cu acesta. Cu alte cuvinte, varianta albastră oferă posibilitatea să spălați pe jos ca și cu un mop, nu chiar tradițional, ci mai degrabă plat.

Autonomia maximă de 120 minute este chiar impresionantă, însă și în cazul altor aspiratoare verticale, producătorii oferă posibilitatea să achiziționați acumulatori suplimentari, astfel că puteți dubla sau tripla durata de funcționare. Evident că aceștia nu pot fi folosiți simultan, însă unele stații de andocare oferă adaptor pentru încărcare simultană.

Panoul de control este lângă mâner și vă sunt afișaje informații în legătură cu autonomia disponibilă, status baterie (în procente), vreo eroare, curățare filtru și se poate alege una din multe limbi (28 în total).

Concluzie

Chiar dacă Samsung VS20A95943N/GE nu are acel cap ideal pentru spălare, vine cu peria Jet Dual care adună diverse particule și puteți pulveriza manual apă pentru a obține rezultate mult mai bune. Aceasta este rima din imaginea de sus și este destul de importantă pentru că poate fi folosită pe diverse suprafețe (dure și covoare).

Te-ar mai putea interesa