Samsung BD-F6900, Blu-ray player Smart

Pentru cei care au un televizor mai anemic în sensul că nu e smart și nu poate reda prea multe formate video recomand un player multimedia precum acest Samsung BD-F6900. Nu doar poate reda fișiere de pe discuri Blu-ray, ci are suport pentru dts, iar conexiunea cu internetul se poate face prin LAN. E un model smart deoarece are caracteristica Smart Hub, adică ai acces la multe aplicații și servicii online.

Costul de achiziție nu e prea mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care are inclusiv port de rețea LAN.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată am pus alături o imagine cu acest aparat.

Pachetul
Pachetul

Aparatul acesta e unul cu specificații de top, adică are suport 3D, de a reda discuri Blu-ray, iar conexiunile sunt multiple (LAN, HDMI și USB). Fișierele care pot fi redate fără probleme de acest player sunt *.mkv, *.avi și altele, iar dacă vă interesează detalii legate de dts atunci trebuie știut că playerul suportă așa ceva.
Mai multe detalii legate de partea de soft trebuie să vă spun că e vorba despre Smart Hub versiunea 2013, adică e aproximativ Smart Hub-ul de pe televizoarele Samsung de top, însă numărul de aplicații nu e chiar așa de mare.

Plusurile modelului acesta ar fi în primul rând prețul nu prea mare, că e fiabil, că e smart și că poate fi conectat la net.
Din păcate nu are soft Android care ar fi fost util deoarece pentru acest OS există foarte multe aplicații în Android Market/Google Play Store.

Deci, dacă vrei un televizor smart atunci un player ca acest te poate ajuta în acest sens, dar acest aparat e bun și în cazul în care ai un TV inteligent deoarece știm cu toții că televizoarele nu au player de discuri integrat.
În această lume modernă cred că sunteți preocupați și de consumul de curent și de aceea trebuie să spun că aparatul acesta are un consum de curent de 16,5W, adică deloc mare.

Lasă un comentariu