Samsung BD-F5100, Blu-ray player cu DLNA

De la început trebuie spus că nu trebuie confundat acest player cu Samsung BD-D5100/EN deoarece e alăt mâncare de pește. Modelul Samsung BD-F5100 vine ca o soluție a anului 2013, capabil de a se conecta la DLNA și de a reda diferite fișiere de pe discuri sau memorii USB. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar o altă caracteristică care-mi place e faptul că are multiple porturi cum ar fi HDMI sau LAN care se vor dovedi foarte utile.
Dacă te încadrezi în buget atunci trebuie știut că sunt 30 de concerte Blu-Ray de referință cu discount de până la 10%… pentru cunoscători.

Aspect

Aspectul e unul normal, putându-se vedea că e un player negru. Iar dacă vă întrebați cât cântărește atunci trebuie știut că are circa un kilogram. E ceva mai greu decât un player multimedia deoarece are și unitate optică integrată.

Playerul
Playerul

Caracteristici tehnice

Vine cu o unitate capabilă de a reda discuri Blu-ray și ar trebui să subliniez faptul că nu are suport 3D, dar aici aici câteva playere Samsung cu suport 3D. Fiind un model foarte capabil vă puteți aștepta să poată reda inclusiv fișiere *.mkv cu sunet DTS de pe discuri sau de pe memorii USB… sau de ce nu de pe un hard extern de genul Western Digital My Passport 3.0, 1TB.

Păreri pro şi contra

Pro: poate reda cu ușurință multe tipuri de filme; nu costă prea mult; vine de la un brand recunoscut și apreciat; garanția standard e de 2 ani; are DLNA și Anynet+ (presupune că dacă aveți un televizor Samsung nou atunci acest aparat o să poată fi controlat cu telecomanda televizorului).
Contra: lipsa suportului 3D.

Concluzie

Dacă te interesează un Player cu care să te poți uita la filme Blu-ray atunci acesta ar fi un model foarte bun care ar merge cu un televizor Samsung din seria F care a fost lansată în România la începutul anului 2013.

Te-ar mai putea interesa