Samsung BD-E5500

Samsung BD-E5500 este un player cu capabilitatea de a reda discuri Blu-ray 3D și ar putea fi considerat ca fiind un player inteligent deoarece are caracteristica Smart Hub integrată. În opinia mea, e o alternativă foarte bună la , dar asta numai dacă nu aveți nevoie de boxe și alte caracteristici. Prețul său de achiziție nu e prea mare deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar *.mkv cu sunet dts e suportat.

Poze

Acesta e un model cu ecran LED foarte clar care are un consum incredibil de mic de curent (aparatul are și el un consum de 15W). Unitatea nu vine cu prea multe butoane, iar pentru a controla aparatul o să vă folosiți de o telecomandă. (Având caracteristica Anynet+ o să puteți folosi telecomanda unui alt aparat Samsung la care e conectat.)

Din față
Porturi importante: LAN și HDMI

Specificaţii tehnice

Playerul BD-E5500 realizat de Samsung e ideal pentru dvs. dacă televizorul pe care-l aveți nu e prea capabil ori dacă vreți să vedeți filme 3D de pe discuri   Blu ray. Vine cu cele mai tuile porturi cum ar fi USB, HDMI și LAN, iar wireless LAN-ul poate fi prezent prin conectarea unui adaptor . HDMI-ul vine la pachet cu caracteristica Anynet care o să vă ajute să controlați aparatele Samsung cu o singură telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc exagerat; vine cu Smart Hub despre care ar trebui spus că nu ar trebui confundat cu un web browser; fiabilitatea este excelentă deoarece nu o să trebuiască să interveniți asupra lui în vreun fel, ci doar să-l ștergeți de praf din când în când; garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult adică la trei ori patru ani.
Contra: e doar Wireless Ready.

Concluzie

Dacă vrei să te bucuri de claritatea filmelor Blu-ray atunci acest player cred că este unul dintre cele mai bune pe care le-ai putea cumpăra. Costă mai mult decât un DVD player, dar și vine cu mai multe caracteristici cum ar fi cea de Smart Hub prin care vă puteți bucura de mai multe tipuri de conținut. Pentru a vă face mai bine o opinie despre aparat vă invit la vizionarea preview-ului de mai jos.

Te-ar mai putea interesa