Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung BD-D5500/EN

Acest Blu-Ray player 3D Samsung BD-D5500/ENe cea mai bună soluție pentru televizorul dumneavoastră în special dacă nu e unul foarte sofisticat. Spun asta pentru că acesta oferă conținut de divertisment (filme, clipuri Youtube, poze, știri etc.) pentru cei care să plictisesc de posturile TV și vor ceva nou. Vine ca alternativă la modelul BD-C5900/EDC. Mai precis acesta vine cu Smart Hub prin care veți accesa într-un mod unic conținutul multimedia folosind diverse funcții (search, your video, samsung apps, browser web, social TV etc.) sau aplicații care pot fi instalate sau sunt gata instalate din AppStore. Puteți spune adio filmelor DVD/Blu-Ray prea scumpe deoarece cu acesta puteți viziona/asculta filme/melodii la un cost mai mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Porturi

Acest Smart Hub a fost creat special pentru televizoarele Samsung simple sau chiar și 3D. Deci dacă nu doriți un Smart TV (incorporat Smart Hub) de la Samsung puteți opta pentru unul simplu și una astfel de player media cu Smart Hub Icorporat. Conținutul de pe internet poate fi accesat cu ajutorul internetului wireless oferit de un router wireless deoarece player-ul are Wi-Fi Ready.

Caracteristici principale ale acestui Blu-Ray player sunt: Apps (bibliotecă de aplicații pentru a căuta, viziona sau descărca conținutul multimedia), Căutarea toate (după cum e și numită, caută și afișează cele mai apropiat conținut de divertisment), All Share (puteți distribui conținutul de pe televizorul dumneavoastră între dispozitivele cu DLNA) și Your Video (vizionarea conținutului preferat sau personalizat).

Pe acest player se pot utiliza atât DVD-uri, CD-uri cât și BD 3D. Deci e un player pentru vizionarea chiar și a filmelor 1080p 3D. Pe partea de conectivitatea are doar Wi-Fi Ready, iar pe partea de porturi are USB, HDMI, component, ieșire audio digitală optică și compozit. Suporă cele mai cunoscute formate video, audio și foto printre car amintesc MKV, MPEG4, AVI, AVCHD, DivX HD etc. La capitolul decodare audi folosește DTS și Dolby Digital. Are o greutate de numai 1.7 kilograme și un consum maxim de 19 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, suportă multe formate și disk-uri, are un design elegant, multe caracteristici și funcții, cam toate porturile necesare, multe aplicații pentru descărcarea conținutului multimedia etc.

Minusuri: nu toate aplicațiile din Smart Hub sunt gratuite.

Concluzie

Acest player Samsung BD-D5500/EN e recomandarea mea pentru cei care nu au un smart TV și ar dori ceva nou și interesant în special că multe posturi TV nu mai oferă conținut de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu