Samsung BD-C5900/EDC

Acest Blu-ray player 3D Samsung BD-C5900/EDC este unul dintre cele mai ieftine playere Blu-ray de pe piață cu suport 3D deoarece are un preț de aproximativ 450 lei. Este un player recomandat de specificațiile tehnice care sunt posibilitatea redării discurilor albastre, 3D, suportul Internet și wireless, DLNA, 1080p (Full HD) și conectorii de ultimă generație cum ar fi HDMI-ul.

Poze

Acasă cu telecomandă
Cutia

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Samsung BD-C5900/EDC este un Blu-ray player care suportă o multitudine de formate printre cale cele mai importante de menționat sunt BD-R/RE, 3D Blu-ray, DivX și DVD. Are suport Internet, DLNA datorită conectorilor LAN și WLAN (e wireless LAN Ready).
Alți conectori importanți sunt HDMI, USB, analog audio pe două canale și digital audio.
Greutatea este una mică, adică de aproximativ 1,7 kilograme.
Alte funcții care nu trebuie uitate sunt sunetul Dolby.

Păreri pro și contra

Pro achiziția unui Samsung BD-C5900/EDC ar fi faptul că este ieftin, suportă toate standardele media și discuri posibile, poate fi conectat la internet și la dispozitive fără fir și are toate conexiunile moderne. Deci, detaliile tehnice îl recomandă.
Contra achiziției ar putea fi lipsa unor boxe care să însoțească playerul.

Concluzie

Acest Blu-ray player 3D Samsung BD-C5900/EDC este perfect pentru cei care vor aibă la îndemână ultima tehnologie, adică 3D, blu-ray, 1080p, internet, HDMI, DLNA și multe altele.

Te-ar mai putea interesa