Samsung B7722i Dual Sim

Aceste tipuri de telefoane mobile se adresează celor care posed mai multe abonamente sau cartele SIM și care nu se descurcă cu două telefoane în sensul că uneori mai uită unul acasă. Plus că trebuie să te asiguri de multe ori că ambele telefoane sunt încărcate. Telefoanele DUOS vin în ajutorul acestor persoane în diverse modele de la diverși producători. Recent a apărut telefonul mobil Samsung B7722i Dual Sim Black care vine ca o alternativă mai ieftină la modelul Samsung B7722. Acesta mai are o alternativă pe culoarea albă (Samsung B7722i Dual Sim White). Deci specificațiile tehnice sunt cam aceleași, designu-ul în mare este același și deci ar trebui să optați pentru acesta din suficiente motive. Dacă nu cunoașteți vechiul model, atunci vă voi prezenta specificațiile tehnice ale acestuia pe scurt mai jos. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
Din lateral

Specificaţii tehnice

Displayul are o rezoluție de 400 cu 240 pixeli și are o diagonală de 3.2 inci. Acesta e unul TFT tactil care reproduce 256k culori. Pe partea de comunicații are GPRS și EDGE ambele clasa 12, 3G, Wi-Fi și bluetooth 2.1 cu A2DP. La capitolul conectivitate are microUSB 2.0 și mufă 3.5 mm pentru căști. Memoria internă e de 47 de MB și poate fi mărită printr-un card microSD de până în 16 giga.

Vine cu browser WAP 2.0, player media și alte aplicații utile. Camera foto este una de 5 MP deci foarte bună dar nu are cameră secundară. Acumulatorul Li-Ion de 1200 mAh are o autonomie de 12 ore de convorbiri și 400 de ore în stand-by, bineînțeles în 2G. În 3G e ceva mai mică dar mulți îl vor folosi mai mult în rețeaua 2G.

Păreri pro și contra achiziției

Samsung B7722i are un ecran generos, memoria internă poate fi mărită, cameră foto decentă și autonomie mare. Design-ul e unul destul de elegant și aici mă refer la suprafață neagră lucioasă. Este un gadget compact și funcționat de dimensiuni mici, dar e și foarte ușor (doar 112 grame). Din păcate nu este un smartphone și nu are GPS. Acestea ar fi minusurile pe care le-am găsit la el.

Concluzie

Acest Samsung B7722i Black e cea mai bună alternativă la modelul mai vechi și actualele modele de la acest producător. L-aș alege pe acesta și nu pe altul datorită ecranului tactil, designului și prețului acceptabil.

Un comentariu la „Samsung B7722i Dual Sim”

Lasă un comentariu