Samsung B7722 Dual Sim

Acest telefon mobil Samsung B7722 Dual Sim de culoare neagră (Black) este unul dintre cele mai bune telefoane mobile ieftine ale momentului. (variante mai ieftine ar fi Samsung B7722i și Samsung E2222.) Acesta se află printre primele preferinţe ale cumpărătorilor pentru că este unul cu două cartele, adică are două sloturi pentru cartele. Poate fi soluţia ideală pentru cei ce posed două cartele şi nu ar dori să achiziţioneze două telefoane. Deci putea ajunge la concluzie că un astfel de telefon mobil ar putea fi o investiţie. Acest model numit Samsung B7722 Dual Sim are un preţ de pornire de .

Poze

În mână
Din lateral

Specificaţii tehnice

Samsung B7722 are bineînţeles ecran TFT cu touch destul de generos, şi anume o diagonală de 3,2 inci la o rezoluţie de 240 cu 400 pixeli. Din păcate nu vine cu tastatură Qwerty dar are una virtuală care este mult mai utilă.
Are slot de memorie MicroSD până la 16 giga, şi o memorie internă de 250 de mega. Pe partea de conectivitate B7722 are GPRS şi EDGE clasa 12, bluetooth versiunea 2.1, Wi-Fi şi USB 2.0. Camera foto/video cu blitz integrat de tip LED are un senzor de 5 MP şi face poze până la rezoluţii de 2560 cu 1920 pixeli, şi înregistrează clipuri la 30 de fps. Aceasta mai are un zoom digital de 4x şi autofocus pentru o calitate mai bună a pozelor făcută mai de aproape.

Autonomia acumulatorului de 1200 mAh este undeva la 13 ore de convorbiri şi o săptămână şi ceva în stand-by. În rest are handsfree incorporat şi vine cu o grămadă de caracteristici utile printre care amintesc modul offline, caller ID etc.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: destul de ieftin, performant, uşor (112 grame), dual-SIM.

Ca minusuri: Samsung B7722 vine doar pe negru şi nu are Android pe el.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Samsung B7722 Black după cum am precizat anterior poate fi o investiţie destul de inteligentă şi nu cred că veţi vedea un astfel de smartphone prin ofertele operatorilor de telefonie (orange, Vodafone, Cosmote etc.).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung B7722 Dual Sim”

  1. Dualsim
    o investitie inteligenta poate fi duo sim-ul de la allview cu 3g,wifi etc.e pur chinezesc si merge mai bine decit multe alte mobile si androide.

  2. buna,referitor la telefoanele de la allview eu din pacate nu am fost deloc multumita de el.l-am primit cadou de ziua mea dar nu am putut sa ma bucur de el deoarece cand sunam(am incercat mai multe numere de telefon)ma auzeam cum spune romanul cu prune in gura.cei de la magazinul care l-am cumparat nu au vrut sa mi-l schimbe chiar daca il aveam doar de 3 zile si nu memorasem nici macar numere de tel pe el asa ca m-am dus la opc ca sa ma ajute ei sa pot sa obtin bani inapoi pe el.intentionez sa-mi i-au un asa samsung.sper de data aceata sa fie in regula schimband bineinteles magazinul.

Comentariile sunt închise.