Samsung B7330 Omnia PRO

Acest telefon mobil Samsung B7330 Omnia PRO (Black este unul dintre telefoanele de tip Business oferite de Samsung. Acesta vine cu tastatură QWERTY completă pentru a face scrierea de mesaje mult mai ușoară și deci se adresează celor care folosesc mai mult mesajele de tot felul și nu prea fac convorbiri. Design-ul este unul pur și simplu elegant din orice punct l-ai vedea. Îl recomand și datorită faptului că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta vine ca o alternativă mai iefitnă la modelul Samsung B7350 Omnia PRO care are mufă 3.5 mm pentru căști. Însă acest Samsung B7330 are o autonomie mai are, memorie internă ceva mai generoasă și GPRS clasa 12.

Poze

Pornit
Din lateral

Specificaţii tehnice

Acest Samsung B7330 este un smarthone cu tastatură QWERTY, GPS, radio FM și ecran netactil de 2,6 inci. Ecranul mai are o rezoluție de 320 cu 320 pixeli, de tip TFT și reproduce 65k culori. Memoria internă este de 270 de MB, cea RAM de 256 MB și cea ROM de 512 MB. Chiar dacă nu este așa de mare aceasta poate fi ușor mărită printr-un card microSD de până în 32 de giga.

La capitolele comunicații și porturi Samsung B7330 are GPRS clasa 12, EDGE clasa 10, bluetooth 2.0, Wi-Fi și microUSB 2.0. Senzorul camerei foto/video este de 3,15 MP cu autofocus care poate face poze până la 2048 cu 1536 pixeli și filmează la calitate QVGA cu 30 fps. Are sistem de operare Microsoft Windows Mobile 6.5 Standard și procesor de 528 MHz.

Samsung B7330 Omnia PRO vine cu niște aplicații destul de bune printre care amintesc: Windows Live, Yahoo!, AOL, Adobe Flash Lite, Microsoft Outlook Mobile, Microsoft Internet Explorer 6.0, Word, Excel, PowerPoint, și PDF viewer.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomie este de 10 ore de convorbiri și două săptămâni în stand-by datorită bateriei de 1500 mAh, arată destul de elegant, este un produs Samsung, materiale destul de bune, robust, ieftin și destul de apreciat de cumpărători.

Ca minusuri: memoria internă este destul de mică pentru stocare de melodii.

Concluzie

Acest telefon mobil numit Samsung B7330 model Omnia PRO se adresează persoanelor care au nevoie de o agendă electronică sau de un gadget performant pentru trimiterea de mesaje de tot felul. Dar și pentru cei care doresc să-și organizeze timpul într-un mod cât mai profesional cu ajutorul acestui telefon.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung B7330 Omnia PRO”

Comentariile sunt închise.