Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung B1930N

Monitorul LCD Samsung B1930N wide de 18.5 inci şi negru lucios este unul pe gustul meu deoarece este cu ecran LCD, deci e mai bun ca un CRT şi e ieftin deoarece are un preţ de circa 289 de lei. Pentru acest monitor Samsung B1930N vorbeşte raportul preţ-calitate care este foarte bun.

Poze

Mai jos sunt câteva poze cu acest Samsung B1930N. Din păcate sunt mai mult cu ambalajul, deci savurați cutia.

Cutia de sus

Film

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Specificațiile tehnice sau detaliile tehnice ale acestui Samsung B1930N sunt ecranul LCD de 18,5 (Samsung B2230N are un ecran mai mare de 21,5 inci), rezoluția de 1360 pe 768 pixeli (deci este un ecran HD) și timpul de răspuns de 5 milisecunde. Are VESA (poate fi pus pe perete) și VGA.

Păreri pro şi contra

Părerile mele pro achiziția acestui monitor B1930N sunt: prețul extrem de mic, diagonala mare, ecranul cu rezoluție HD, faptul că este LCD și că poate fi montat pe perete. Contra achiziției ar fi faptul că nu are HDMI, ecranul nu este iluminat LED și nu are rezoluție Full HD – 1080p.

Concluzie

Ca o concluzie pot spune că acest monitor LCD Samsung B1930N este cel mai vândut în secţiunea specială de monitoare LCD ieftine şi bune.

Deci, B1930N este un monitor perfect pentru cei fără mari pretenţii. Nu are HDMI, dar sunt sigur că multă lume nici nu a auzit de aşa ceva ori nu ştie la ce e bun. Iar, dacă e să compar ecranul acestui monitor cu al unuia de tip LED nu aş vedea nicio diferenţă la claritatea imaginii, cu doar la consumul de curent electric… poate nici acolo.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Dida

  Eu imi cumpar numai la mana a doua si tin mult. Am avut un Samsung si m-a tinut mult, dar a fost depasit si am hotarat sa-l schimb cu un Ebola.

 • Nasul

  De televizor Ebola n-am auzit, poate E-Boda. 😉

 • florin

  samsung b1930n este un monitor foarte bun care il am pe birou de jumatate de an si nu mi-a facut vreo problema. vad ca acum e la jumatatea pretului cat am dat eu pe el dar nu as fi mai asteptat juma de an pentru ca sa se ieftineasca.
  un prieten are unul led asemanator si vreau sa spun ca nu e vreo diferenta de calitate a imaginii intre ele. il recoamand mai ales ca vad ca acum e la oferta. il recoamanda detaliile tehnice.

 • Naşul

  E destul de bun. Diferenţele dintre un LCD şi LED se văd mai mult la consumul de energie electrică.

 • Lex

  Diferentele se vad si la claritatea imaginii si fidelitatea reproducerii culorilor. Este bun, dar un LED ar fi si mai bun. Parerea mea.

Lasă un comentariu