Samsung AU8072, televizor Crystal UHD cu Tizen

Televizorul Samsung AU8072 e unul apărut în 2021 și se remarcă prin faptul că e echipat cu multă tehnologie utilă și că e disponibil într-o gamă largă de diagonale.
Se adresează celora care vor să savureze conținut din mai multe surse precum Internet, cablu și memorii externe.

Acest smart TV vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dodv al dotărilor.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Samsung AU8072 e unul care vine cu multiple avantaje, iar eu am să le scriu pe cele mai importante în rândurile ce urmează.
– E disponibil în o multitudine de diagonale așa încât să fie potrivit pentru orice sufragerie. Aceste diagonale sunt 108 (43 inci), 125 (50), 138 (55), 152 (60), 163 (65), 189 centimetri (75).
– Ecranul e foarte clar deoarece rezoluția sa e 4K și are multiple tehnologii printre care aș aminti-o pe cea HDR.
– Vine cu multiple opțiuni pe partea de conectivitate, iar cele mai utile ar fi wireless ac, bluetooth, HDMI, LAN și USB.
– Consumul energetic nu e mare, modelul 43au8072 având clasa G cu un consum de 72 kWh la 1000 ore.
– Procesorul e unul rapid, purtând numele de Crystal 4K.
– Sistemul de operare e Tizen, fiind un sistem de operare caracteristic televizoarelor smart de la Samsung. E unul avansat care vine cu aplicații precum Youtube și Netflix.

Acest model e unul de mijloc, existând modele smart mai ieftine și mai scumpe. Evident că și dotările sunt pe măsura prețului. Cele cu un cost mare sunt pentru acele persoane care au pretenții suplimentare.

Aparatul e mai mult decât suficient pentru acele persoane care vor divertisment de la cablu și în special dep e diverse servicii de streaming.
În cazul în care vreți ceva mult mai ieftin atunci vă puteți orienta înspre modelul Samsung 32T4302.
O alternativă ar fi modelul TU7092 care e varianta de anul trecut a acestuia, iar diferențele pot fi văzute aici.

Te-ar mai putea interesa