Samsung Ativ S I8750

Samsung Ativ S I8750 e un telefon mobil performant și e primul model de la Samsung cu sistem de operare Windows Phone 8. Din păcate nu sunt multe smartphone-uri cu un așa sistem de operare care ar putea fi considerate alternative la acesta. Cei de la Nokia vin cu multe soluții adică pentru buzunarul oricui dar majoritatea sunt peste 1000 de lei (WP8). Mai sunt și cele cu WIndows Phone 7.5 dar nu prea le recomand deoarece nu oferă caracteristici de multitasking și multe altele. Ativ S e un smartphone Mid-Range spre High-End dar și așa nu cred că e nevoie de mai multă performanță deoarece nu sunt mult jocuri 3D care să ceară mai multă performantă sau aplicații. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Partea din față e în totalitate pe negru lucios, p când spatele e unul argintiu cu finisaj metalic-periat. Spatele său îmi amintește de celelalte smarphone-uri de la acest producător, doar că difuzorul e unul mai diferit.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Se pare că noile smartphonuri oferă caracteristici tehnice apropiate de cele ale modelelor concurente cu Android. Aici mă refer la ecranul HD de 4.8 ini de tip Super AMOLED,  memorie internă de 16GB (sau 32GB), cameră de 8MP cu filmare 1080p și procesor Dual Core de 1.5 GHz. Puteți extinde memorie cu un card de memorie microSD iar unul de 8 sau 16GB ar fi suficient. Multitaskingul e excelent cu o memorie RAM de 1GB și nu e nevoie de 2GB… încă.

Are și o cameră frontală de 1.9 MP care poate fi utilă atunci când faceți video-convorbiri. Nu au fost anunțate alte culori, dar acesta pe argintiu arată foarte bine. Autonomia e una mare deoarece e vorba de o baterie de 2300 mAh, care oferă până la 14 ore de convorbiri și 200 ore în stand by. Se observă că în stand-by nu e chiar grozavă dar încărcarea se face destul de rapid.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aplicații office interesante, fluiditate, ușor de folosit, calitate aduio decentă având în vedere dimensiunile difuzorului,design premium și plăcut la atingere.

Minusuri: nu e o alegere inteligentă dacă vreți să-l folosiți ca și consolă pentru jocuri.

Concluzie

Acest Samsung Ativ S I8750 e primul model de la Samsung care dorește să concureze cu modelele de la Nokia și să sperăm că nu va fi ultimul, în special că Windows Phone e tot mai popular.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung Ativ S I8750”

  1. Am acest Windows Phone de cateva saptamani si ma confrunt cu o problema destul de suparatoare. Ativ-ul meu se inchide singur de fiecare data cand bateria ajunge la 15-20%. Se intampla lucrul acesta si cand folosesc si cand nu folosesc functia de economisire a bateriei. Stiti cumva care ar putea fi problema sau solutia la problema mea? multumesc.

Comentariile sunt închise.