Samsung AR24HSFNCWKNEU, aparat de aer condiționat 24000 BTU

Samsung AR24HSFNCWKNEU e o alegere bună deoarece nu sunt multe aparate de aer condiționat cu capacitate de 24000 BTU. Acesta e la fel de mare cât unul obișnuit și capacitatea e cam dublă. designul e același ca și la restul modelelor din această serie. În general, aparatele de la acest brand sunt foarte reușite și fiabile. Un astfel de model se adresează celor care au o cameră sau o suprafață mare de răcit sau încălzit. Cam toate aceste aparate pot fi folosite pentru a încălzi locuința dar tot pe partea de răcire sunt mai bune. Ca și caracteristici speciale are: design în formă de triunghi, răcire în 2 etape, Digital Inverter, Triple Protection Plus și Easy Filter.

Prețul său mi se pare bun având în vedere că poate înlocui fără probleme două aparate. Dacă aveți o suprafață mare de răcit, atunci e bine să alegeți mai multe aparate ori unul mai puternic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul AC
Aparatul AC

Capacitatea de răcire e de 24000 BTU, dar cea de încălzire e mai mare și e normal să fie așa deoarece e mai greu să încălzești o cameră. Clasele de eficiență energetică sunt diferite – A++ la răcire și A la încălzire. Acestea evidențiază consumul aparatului și cât de bine se descurcă când alegeți o astfel de funcție.

Are un filtru foarte bun – Full HD 60, care sugerează și cât de bine e filtrat aerul. Are și alte dotări bune: protecție antibacteriană și anti-alergică, Inverter, 4 trepte de ventilare, comandă inclusă și multe funcții. Funcțiile sale sunt următoarele: auto-restart, timer, mod sleep/noapte, compresor Twin BLDC și funcția de autocurățare (care e una specială). Vine și cu unitate externă inclusă iar pentru instalare e bine să apelați la o firmă autorizată.

Plusuri: capacitate de răcire mare, multe moduri și opțiuni, ușor de folosit chiar dacă pare prea complicat, fiabil, elegant și altele.
Minusuri: nu prea are.

Nu sunt prea multe ca Samsung AR24HSFNCWKNEU, dar pot spune că nu prea are concurență. Sunt multe aparate ieftine care pot fi o alternativă dar îmi plac mai mult aparatele puternice deoarece au o durată de viață mai îndelungată, plus că acesta are și Inverter.

Te-ar mai putea interesa