Samsung AR24HSFNCWKN, aparat cu 24000 btu

Pentru cei interesați să răcească o suprafață mare recomand un model de 24000 btu cum e acest Samsung AR24HSFNCWKN. Pe lângă faptul că e foarte eficient pe partea de răcire/încălzire are și un consum foarte mic de curent. Dacă e să spun la ce capitol se descurcă cel mai bine atunci trebuie spus că cel mai ok se descurcă la răcire deoarece are clasa A++, pe când la încălzire are A.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu trebuie uitat și de faptul că trebuie cumpărat și serviciu de instalare de aici. Iar, dacă vrei o alternativă la acest model atunci îți recomand Zass ZAC 24/IL.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e unul de tip monosplit cu un filtru foarte bun numit Easy Full HD. Capacitatea de 24000 btu îl face extrem de bun pentru camerele mari, iar consumul de curent nu e deloc exagerat (de exemplu la răcire are o putere consumată de 2060W).
Nu trebuie să fă îngrijorați legat de zgomot deoarece unitatea interioară are un nivel de zgomot cuprins între 26 și 43 decibeli în funcție de treapta aleasă.

Printre atuurile modelului acesta se numără prețul rezonabil, filtrul excelent, disponibilitatea inverterului (inversorul e un element foarte important prin prima consumului redus de curent, dar și a faptului că CE solicită ca toate aparatele AC să aibă așa ceva). Un alt lucru bun e că poți beneficia de o garanție extinsă de 4 ani pe puțini bani (vreo 500-600 lei).

Deci, acest model se adresează în special celora care vor un aparat care să poată fi utilizat pentru crearea unui ambient plăcut într-o locație foarte mare. Prin ambient plăcut mă refer la răcirea ori încălzirea camerei în funcție de cum e vremea afară.

De final, pot să zic că acest model mai mult ca sigur că o să treacă foarte bine și de aceea aș recomanda să faci rezervare dacă îl iei din magazin (magazinele moderne au și site unde se poate face acest lucru) sau mai bine să-l comanzi online pentru a economisi timp și nervi.

Te-ar mai putea interesa