Samsung AR18RXFPEWQNEU, AC clasa A++ cu 18000 Btu

Samsung Maldives AR18RXFPEWQNEU e un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de 18000 Btu numai bună pentru a acoperi o suprafaţă de până la 50 mp. Eu zic că e suficient pentru un apartament ori pentru două camere la casă.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care consumă puţin curent la răcire cât şi la încălzire. De aceea vorbim despre clasa A++, respectiv A de eficienţă energetică.
Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Un aparat precum Samsung AR18RXFPEWQNEU e unul cu o capacitate suficient de mare pentru a face o climă plăcută pe suprafeţe mari de până în 50 mp… adică două camere.
Consumul redus de electricitate se datorează în principal datorită aptului că are motor inverter. Acest tip de motor/compresor reduce consumul energetic la jumătate.
Unitatea interioară nu e deloc gălăgioasă deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 25-42 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă. Acest AC are 5 trepte de viteză. Nici unitatea exterioară nu e prea gălăgioasă deoarece are un nivel de zgomot de 51 decibeli.
Filtrul din dotare e unul foarte bun deoarece previne alergiile şi se curăţă automat. Vorbim despre un „filtru 3 Care‎ Auto Clean”.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, acesta fiind inclus în serviciul de instalare.
Printre funcţiile speciale cu care vine aparatul aş aminti Auto-Restart, Good Sleep (mod noapte) şi altele. În opinia mea funcţia Auto Restart e una foarte importantă întrucât în cazul unei pene de curent aparatul reporneşte cu programul setat.

Acesta e un aparat foarte popular datorită brandului, capacităţii mari şi a multiplelor caracteristici utile.
Garanţia standard e una de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult pe bani puţini. Cu o garanţie mai mare aveţi şi o siguranţă în utilizare (fiabilitate) mai mare.
Foarte important e ca montajul să fie executat de o firmă autorizată, iar câteva sunt aici prin intermediul serviciului de instalare.

Te-ar mai putea interesa